Els complements nutricionals ideals per millorar la salut

Corpore Diet & Beauty® és un laboratori altament compromès amb el medi ambient i hàbits d’alimentació saludables, que disposa de productes 100% naturals que actuen des de l’interior de l’organisme, ajudant a sentir-se bé de forma natural.

Corpore Diet & Beauty logoAmb l’experiència i coneixement de la Nutricosmética més actual i eficaç, posem a la disposició del consumidor un ventall complet de serveis i productes avalats científicament, nous i basats en els coneixements més actuals. El nostre personal, molt qualificat, s’involucra a fons a trobar i suggerir les solucions més eficaces per als nostres consumidors. Aprendran hàbits nutricionals saludables i quins són els millors complements nutricionals que ajuden a millorar la nostra salut.

Corpore Diet & Beauty col·lgenEl col·lagen, suplement idoni per a la pell i la musculatura

La major part de la nostra pell i musculatura està constituïda per col·lagen, una proteïna encarregada de proporcionar elasticitat i resistència. Amb el pas dels anys, el cos redueix la producció de fibres de col·lagen responsables que la regeneració es produeixi de forma natural, per la qual cosa és necessari recórrer a una suplementació que garanteixi el funcionament i manteniment d’ossos, articulacions, tendons i lligaments.

Corpore Protect posa a la seva disposició dues referències úniques al mercat, enriquides amb Àcid Hialurònic, Cúrcuma, Magnesi i Vitamina C per millorar l’absorció del col·lagen i potenciar així les seves propietats regeneradores. Es presenta amb dos sabors segons preferència del consumidor i el tractament és mensual amb una única dosi diària.

Corpore Diet & Beauty 45+El Col·lagen Hidrolitzat afavoreix la regeneració natural de teixits (especialment cartílags, tendons i ossos) i millora la mobilitat de les articulacions mantenint-les joves i sanes. La fórmula de Corpore+45 és l’única en el mercat que ha estat complementada amb Astaxantina, Açai i Granada per millorar l’absorció del Col·làgen i potenciar així les seves propietats regeneradores.

Es presenta en el format més còmode possible, en sobres individuals, ja que la dosi recomanada és una única al dia.

Els col·lagens del futur

Corpore Diet & Beauty ArticolEls laboratoris Corpore Diet&Beauty® en la seva aposta ferma per desenvolupar productes funcionals, innovadors i exclusius presenta la seva nova gamma COLAGEN PRO amb formulacions avantguardistes i la quantitat diària recomanada de Col·lagen Hidrolitzat Bioassimilable.

La formulació d’ARTICOL 360 reuneix els nutrients essencials i els actius coadjuvants del tractament intensiu d’articulacions que redueixen el dolor i la inflamació.

L’Harpagòfit és principalment conegut per les seves propietats antiinflamatòries i per ser molt comú en tractaments contra l’artrosi.

La Condroitina pot alleujar el dolor artrític i és essencial perquè constitueix una part principal dels cartílags, tendons, teixit connectiu elàstic que hi ha a les articulacions.

El Magnesi evita el deteriorament dels teixits musculars, contribueix a evitar la fatiga i prevenir l’aparició d’enrampades musculars.

En fitoteràpia, la Boswèl·lia és coneguda pel seu ús en el tractament de l’artritis i el seu ingredient actiu, l’àcid boswèl·lic, és un potent antiinflamatori.

La formulació es complementa amb Magnesi, Vitamina C, Vitamina K2, Àcid Hialurònic i Silici orgànic.

______________________________________________

Corpore Diet & Beauty ActionLa intervenció del col·lagen hidrolitzat en l’arquitectura corporal és determinant. ACTION DAY 30 ha estat creat per mantenir la nostra musculatura en el millor estat de salut possible i contribuir a millorar l’aspecte de la pell, de les ungles i del cabell.

El Silici orgànic és un mineral fonamental per la vida humana i la salut de les persones perquè aporta propietats de resistència i força a tots els teixits.

L’Àcid Hialurònic s’utilitza per fomentar la reparació dels cartílags, ja que és una part fonamental de la mescla del líquid sinovial que actua com lubricant d’ossos i músculs.

La ingesta de Bambú ajuda a millorar la qualitat dels ossos i les articulacions, millorant l’absorció de calci i altres minerals beneficiosos per un bon desenvolupament i prevenció de malalties com l’artritis, l’artrosi, el reuma o la descalcificació.

Així mateix conté Vitamina C, Magnesi i Calci.

______________________________________________

Corpore Diet & Beauty SportEl Col·lagen és imprescindible en l’alimentació de tot esportista, per mantenir en perfecte estat ossos, articulacions, tendons i lligaments. SPORT 10 conté els ingredients més adequats per afavorir el correcte funcionament i una ràpida recuperació.

El MSM millora la flexibilitat de les articulacions, millora la circulació i redueix el dolor i la inflamació.

La Glucosamina i la Bromelaïna ajuden a l’organisme a reparar els danys del cartílag desgastat i a reforçar els mecanismes naturals de recuperació del teixit muscular.

La L-Glutamina és un aminoàcid que intervé en la composició de les proteïnes que mantenen les cèl·lules en bon estat. Després de la Glutamina, la Taurina és l’aminoàcid més abundant en el teixit muscular i és imprescindible per entrenaments intensos.

Inclou també Vitamina C, Vitamina B6, Àcid Hialurònic, Condroitina i Silici orgànic.

______________________________________________

Corpore Diet&Beauty® és la primera marca del sector en presentar un concepte integral de Nutrició, Bellesa i Benestar. A les seves gammes Corpore Diet®, Corpore Beauty®, Corpore Protect®, Corpore Superfoods BIO® i Vital Pro® trobarà a la seva disposició un conjunt de referències de màxima qualitat per donar resposta a totes les necessitats d’aquelles persones que desitgin aconseguir un benestar general.

Els productes Corpore Diet&Beauty estan disponibles en centres de dietètica especialitzada, parafarmàcies, farmàcies i lineals d’Alimentació Saludable dels centres de GRUP PYRENÉES i SUPERMERCATS RIBA.

Més informació a www.corporediet.com

 

Més info