Assandca va impartir cursos per a una alimentació intel·ligent

Assandca, amb el patrocini de Vall Banc, va organitzar dissabte i diumenge passat quatre tallers sobre els bons hàbits alimentaris, que sota el títol “Agafa la paella pel mànec”, va posar a disposició dels malalts oncològics i del ciutadà en general, els recursos necessaris per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim.

Cuina Saludable AssandcaEls cursos, que es van impartir a la cuina de Bomosa, van comptar amb la presència del nutricionista i dietista de Bio Bio Hospital, Marc Gil i el cuiner especialitzat en cuina ecològica, Eduard Carabantes, que es van encarregar de preparar i comentar les diferents i exquisides receptes.

El nombrós públic assistent a cadascun dels quatre cursos, dos el dissabte i dos el diumenge, van aprendre molt de les propietats antioxidants de cada aliment, com s’han de combinar, quins criteris hem de seguir a l’hora de comprar els aliments i, sobretot, com s’han de cuinar perquè el resultat final, a banda de saludable sigui també saborós.

Han estat dos dies molt interessants en què hem pogut descobrir que som el que mengem i que és més fàcil menjar bé que no pas fer-ho malament. Una vegada acabat cada curs, els assistents varen ser obsequiats amb un davantal, una bossa amb aliments i dossiers amb receptes per poder fer una cuina més sana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.