Un nou concepte de farmàcia, Farmàcia El Cedre

Després de gairebé 25 anys hem canviat d’ubicació. No es tracta d’un simple trasllat, sinó de l’evolució de la nostra farmàcia i el seu concepte.

Per Elena Lafuente · Foto: @elisabethserra

La farmàcia és aquell lloc de confiança en el qual un pacient, client o amic, davant qualsevol problema de salut es dirigeix a demanar un consell. Els farmacèutics som, la majoria de les vegades, el pas anterior a la visita al metge. Però les farmàcies han evolucionat i ara no només venen medicaments, sinó que també posen a la disposició dels clients, complements nutricionals, dermocosmètics, nutrició esportiva, cosmètica capil·lar, higiene dental, així com moltíssimes altres coses que ens ajuden a millorar la nostra salut i qualitat de vida.

Nous tallers

A la Farmàcia El Cedre, la salut dels nostres clients és la nostra prioritat. Amb l’objectiu de prevenir i oferir-te eines perquè sàpigues com fer-ho, dictarem diferents tipus de tallers, alguns destinats a la menopausa, tractaments capil·lars, de dermocosmètica, higiene íntima, salut sexual i ús d’olis essencials en el nostre dia a dia, entre d’altres temes. Tots pensats per ajudar-te a canviar els teus hàbits diaris i que puguis gaudir d’un estil de vida més saludable, ja que el coneixement et brindarà eines per aconseguir els canvis que necessites implementar en el teu dia a dia. Tota la informació dels tallers estarà disponible a través de les nostres xarxes socials i les places estaran limitades a 12/15 persones per activitat.

Farmàcia integrativa

Com El Cedre és una farmàcia integrativa, és a dir, un establiment on recollim tota la informació sobre els teus hàbits de vida, des de com menges, dorms, o com és la teva digestió, el teu estat d’ànim, i fins a com és la teva energia durant tot el dia; intentem buscar els complements que necessites per poder tractar l’origen dels teus problemes, no només la seva simptomatologia. Sempre tenint present que el metge és el que tracta les malalties i recepta els medicaments, nosaltres només utilitzem els complements nutricionals, olis essencials i fitoteràpia, entre altres opcions, per millorar la teva qualitat de vida. Per exemple, quan tenim migranyes, normalment recorrem als medicaments per eliminar el dolor. No obstant això, aquest problema es podria solucionar, o almenys disminuir els símptomes, amb una neteja hepàtica. El mateix succeeix amb les digestions lentes que provenen d’un PH en l’estómac no prou àcid o una tos seca constant, sense un catarro previ, que podria produir-se per algun excés o falta d’acidesa a l’estómac.

Dermocosmètica

La dermocosmètica és un dels punts forts de la nostra farmàcia. En el nostre nou establiment disposem d’una zona dedicada exclusivament a aquest sector, en la qual analitzem la teva pell i establim la teva rutina diària, setmanal i mensual de neteja. També fem un seguiment de les rutines per  veure com evoluciona la teva pell i, si és necessari, canviar algun dels passos, ja que el teu estat emocional, l’estació de l’any i moltes altres coses influeixen en l’estat de la pell.

Totes les marques dermocosmètiques amb les quals treballem són d’alta qualitat, amb preus a l’abast de totes les butxaques, que van a partir dels 8 €, perquè tots els clients, pacients i amics puguin tenir una rutina dermocosmètica i capil·lar com es mereixen.

Cura capil·lar

Un àmbit que estava una mica oblidat a la farmàcia és la cura capil·lar. Després de realitzar formacions amb base científica i no amb un laboratori que ven els seus productes, m’he adonat que normalment li fem molt mal al nostre cabell, ja que no el rentem, eixuguem, ni apliquem correctament els tractaments que ens apliquem. És per aquest motiu que el tema de la cura capil·lar, el tractarem en un dels nostres tallers.

La cura del cabell és un tema que ens preocupa bastant a tots, tant a homes com a dones, ja que el seu aspecte, color i força, entre altres qüestions, parla de la nostra imatge. Per això és necessari saber cuidar-lo i tractar-lo com es adient.

Olis essencials

Soc farmacèutica de la branca ecològica i m’apassiona l’estudi de les plantes en el seu ús farmacològic. Per això us recomano l’ús d’olis essencials, tan sols com tractament sinèrgic, per a patologies d’estiu i d’hivern. En el taller que dedicarem a l’ús d’olis essencials us ensenyaré a preparar-vos, així com sinergies per a reforçar el sistema immunitari, agafar la son, purificar l’ambient i moltíssimes altres aplicacions per a la vida diària, així us evitàreu prendre productes més nocius.

Zona VIP

En la nostra nova ubicació, la farmàcia compta amb una zona VIP per a les nostres clientes més exclusives, les que volen cuidar-se i dedicar-se temps, les que volen ser “Wellderly”, és a dir arribar als 80 amb una salut de 50. En definitiva és una zona per a les quals saben que la seva prioritat són elles i cuidar-se és una necessitat, no una elecció.

Carrer Prat Salit 21-23, Santa Coloma, Andorra la Vella. Tel. 723 383  · www.farmaciaelcedre.com