La cura que la teva pell es mereix

Descobreix l’eficàcia de la nova línia de tractaments per a pells madures de Júlia Bonet, GOLD, que posa al servei de la teva bellesa, la tecnologia més avançada, i el poder de l’or de 24K amb els principis actius més innovadors.

Aquest ritual inclou:

GOLD Repairing Essence in Lotion:

Amb aquest producte sentiràs el cutis més jove, suau i ferm. Es tracta d’una loció multifuncional antienvelliment, recomanable per tot tipus de pell, que enforteix la pell madura amb tecnologia d’or de 24 quirats, tot augmentant la seva capacitat d’hidratació. La loció compta amb 4 tipus d’àcids hialurònics, que redueixen, línies d’expressió i arrugues.

Sèrum GOLD Supreme Repairing

Es tracta d’un potent sèrum facial que actua en la pell madura, des de les capes més profundes fins a les més superficials.  Aquest sèrum combina ingredients actius botànics revolucionaris i or de 24 quirats en suspensió, que fan que la pell estigui més ferma i terça.  Una opció recomanada per a persones d’entre 40-50 anys.

 GOLD Supreme Nutritive Light

Reverteix els signes de l’envelliment en la pell madura, ja que potents i innovadors ingredients actius botànics i pèptids, juntament amb or de 24 quirats, es combinen per garantir que la pell estigui fortificada, regenerada i, sobretot, protegida.

També set estrella, pensant què regalar, tens l’opció d’escollir un set de sèrum més crema.

GOLD Supreme Nourishing Night Oil

I, per a la nit, el producte més preuat de la col·lecció és el GOLD Supreme Nourishing Night Oil, un oli nutritiu i reparador amb partícules d’or de 24k en suspensió i olis essencials de baobab, eco-calèndula, ‘jojoba’, trufa, ‘moringa’, entre altres, combinats amb vitamines C, D i E.