Júlia Bonet GOLD, la nova línia antiedat de luxe

GOLD Repairing Essence-in-Lotion

Es tracta d’una loció multifuncional antienvelliment, que enforteix la pell madura amb tecnologia d’or de 24 quirats augmentant la seva capacitat d’hidratació. Conté 4 tipus d’àcids hialurònics. Redueix línies d’expressió i arrugues. Sensació de cutis més jove, suau i ferm. Ideal per a tot tipus de pell. És el complement perfecte per a la rutina de neteja.

Sèrum GOLD Supreme Repairing

Un potent sèrum facial que lluita contra l’envelliment de la pell madura, que actua des de les capes més profundes fins a les més superficials. Conté pèptids biomimètics, cinc factors de creixements botànics revolucionaris, que imiten la placenta humana; una xarxa d’àcid hialurònic 3D i or de 24 quirats en suspensió. Fortifica, regenera i protegeix la pell. Edat Recomanada 40-50 anys.

GOLD Supreme Nutritive Light

Reverteix els signes de l’envelliment en la pell madura. Potents i innovadors ingredients actius botànics i pèptids, juntament amb or de 24 quirats, es combinen per a garantir que la pell estigui fortificada, regenerada, enfortida i protegida. Pell sense arrugues que es veu i se sent notablement més radiant i juvenil en aparença.

GOLD Supreme Nourishing Night Oil

És una combinació de potents olis de base botànica, desenvolupat per a enriquir i nodrir profundament la pell madura durant la nit. De ràpida absorció, deixant la pell sense residus grassos, aquest oli sec ofereix a les pells madures l’últim en hidratació sumptuosa, reduint les línies fines i arrugues, donant una força i protecció increïbles a la pell, d’endins cap a fora.