Xile, un espectacle de la natura

A les terres més australs del gran continent americà, allà on els poderosos Andes arriben al cel, es troba Xile, una terra on la natura imposa la seva llei, de vegades suau i subtil, altres, dominant i capritxosa, sempre immensa i fascinant. Descobreix-la amb les propostes que t’ofereix Becier Viatges.

Hi ha molts circuits disponibles per gaudir al país sud-americà. Podem descobrir Santiago de Xile, la seva multifacètica capital i porta d’entrada al país, una ciutat cosmopolita, culta, dinàmica i contemporània, que no sacrifica espais a la tradició ni renúncia al seu indubtable aire europeu.

Santiago de XileAl nord del país, trobem el desert més àrid del planeta, el d’Atacama, amb uns paisatges que semblen postals d’un altre planeta. El desert cobreix una superfície d’aproximadament 105.000 quilòmetres quadrats, i dins d’aquest vast territori hi ha moltes zones i atractius visuals que acullen els viatgers més curiosos.

Al centre de la franja xilena, el paisatge es torna plàcid: rius, extints volcans, densos boscos i bells llacs d’un blau profund es conjuguen per crear un escenari de somni que convida a combinar descans i activitat.

Al sud de Xile descobrim el territori mític de Patagònia, on ens meravellem amb estepes, boscos, suaus massissos granítics i cims afilades, camps de gel blau i llacs de blocs de gel, sense oblidar-nos de l’impressionant Terra de Foc. Sense cap dubte, paisatges que perduraran en la memòria per sempre.

Desert d'AtacamaA Viatges Becier li fascina Xile i et proposa rutes que permeten a la seva clientela trobar tot allò que busca, des de paisatges lunars al nord, a petits pobles de pescadors en Chiloé o la naturalesa en estat salvatge dins de Torres del Paine.

Si encara en vols més, la fascinant illa de Pasqua ofereix els paisatges més màgics del planeta, on els moais són els veritables protagonistes. També pots continuar el teu viatge xilè amb una visita a l’illa Robinson Crusoe, la principal de l’arxipèlag Juan Fernández, davant de la costa xilena; la impressionant vall de l’Elqui o del Coquimbo, on es produeixen excel·lents vins; la regió d’Arica-Panaricota, que limita al nord amb el Perú, al sud, a l’est, amb Bolívia, al sud amb la regió Tarapacá i a l’oest, amb l’oceà Pacífic; la terra del poble maputxe i l’Antàrtida.

A més de les rutes exclusivament xilenes, també hi ha la possibilitat de fer un itinerari combinat amb l’Argentina i conèixer els llacs, els fiords i les glaceres fronterers. Una altra opció és combinar la visita a Xile amb Bolívia i gaudir d’un genuí duet andí.

Escull l’itinerari de fins a 16 dies que més s’adapta a la teva família i descobreix un dels paradisos naturals del planeta, a més de la seva cultura i història. Però, sense cap dubte, un dels grans regals que ofereix Xile és la possibilitat de conèixer la seva gent, amable, càlida i sempre gentil. Per tot això, Becier Viatges t’ofereix múltiples opcions i experiències a les quals no et podràs resistir.