L’Horòscop de desembre: moments de planificació

L’Horòscop de desembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Durant el mes de desembre els astres s’alineen per a afavorir trobades inesperades. Per tant, hauràs de parar atenció al teu instint i seguir els teus pressentiments. L’energia de Venus arribarà per a despertar totes les teves emocions.

 

TAURE 21-04/20-05

El començament d’aquest mes serà una mica caòtic, no obstant això no has de preocupar-te per res, ja que, a mesura que avanci el desembre, els problemes començaran a solucionar-se. La teva vida amorosa promet alguns canvis inesperats, així que és possible que comencis a escriure una nova història amb una persona molt especial.

 

BESSONS 21-05/21-06

L’any per als nadius d’aquest signe culminarà de manera molt tranquil·la. És un bon període per començar a planificar amb temps aquelles qüestions relacionades amb l’àmbit laboral i domèstic. Podria ser que, a finals de desembre, rebis notícies d’una persona molt significativa per a tu.

 

CRANC 22-06/22-07

Procura no caure en les temptacions i contínua fent bona lletra. Evita qualsevol tipus de situació confusa que pugui generar malestar al teu entorn més pròxim. La influència dels astres afavoreix trobades efímeres que podrien canviar el teu destí.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Evita que la teva vida laboral et tregui el temps per gaudir dels teus éssers estimats. Deixa que la vida et sorprengui i procura rebre tot el bo que té per a tu. Per a aquelles que estigueu solteres, sorgirà l’oportunitat de fer nous contactes amb persones molt interessants del vostre entorn, que a llarg termini podrien voler una mica més que una simple amistat.

 

VERGE 23-08/21-09

Aquest mes hauràs d’aprendre a deixar anar totes aquelles emocions que et generin malestar. Recorda que dels errors del passat sempre s’aprèn una cosa nova. Per això, hauràs de procurar no carregar-te amb totes les responsabilitats.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Aquest mes estaràs una miqueta distreta, per això, hauràs de focalitzar totes les teves energies i el temps necessari en tot allò que és realment important per a tu. Hauràs de posar en la balança tot el que et faci bé, sense deixar de banda, la teva família, parella i amics.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

El teu any acabarà de la millor manera, i les bones notícies no trigaran a arribar. Aquest mes afrontaràs canvis que transformaran la teva vida per complet, però has d’estar disposada a rebre’ls. Un ésser estimat et convidarà a fer un viatge de somni.

 

SAGITARI 22-11/22-12

És moment de posar el teu cap en fred i afrontar els teus problemes financers. Resoldre aquestes qüestions t’ajudarà a tenir una visió més clara del teu destí. És hora de començar a planificar les teves vacances i dedicar-te el temps d’oci que mereixes.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

L’arribada de Nadal et posarà una mica nostàlgica i tindràs ganes de recordar velles èpoques. Per canviar la teva energia serà necessari que et refugiïs en les teves amistats de tota la vida i gaudeixis d’aquestes trobades del present. Cuida la teva alimentació i evita totes les situacions que et generin ansietat.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

No et deixis influenciar pel teu entorn, perquè hi haurà molta gent que vulgui penjar-se del teu èxit. Intenta ser selectiva a l’hora d’entaular noves amistats. A partir del 15 de desembre començaran a arribar algunes situacions que t’agafaran per sorpresa, però has de mantenir la calma i t’ho has de prendre amb total naturalitat.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Sense dubte, aquest mes l’amor tocarà la teva porta i arribarà per quedar-se. Per això, hauràs de mantenir els teus ulls ben oberts i no deixar passar cap oportunitat. La influència planetària et permetrà donar curs a la teva creativitat i tirar endavant projectes que estaves posposant des de fa un temps.