Encamp també se suma a l’encesa de llums de Nadal

A la plaça dels Arínsols, s’hi va fer sentir el compte enrere que va antecedir l’acte d’encesa de llums de Nadal, encapçalat per les autoritats comunals. També, al Pas de la Casa, s’hi va fer una activitat amb una actuació musical de Patxi Leiva.

Fotos: César De Pablos

Les nadales i alguns èxits d’artistes consagrats van guiar el repertori del Cor Rock d’Encamp de l’Escola Andorrana, que va entretenir al públic que va omplir la plaça dels Arínsols, amb l’expectativa de ser partícips de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la parròquia.

Abans que un grup de nens polsessin el botó d’encesa, l’Esbart Sant Romà va presentar una adaptació dansaire de la nadala ‘El desembre congelat’, una mostra que va treure els aplaudiments de tots els espectadors que ja es mostraven ansiosos per veure la plaça completament il·luminada. Arribat l’esperat moment, els aplaudiments es van fer sentir en veure la plaça i l’edifici comunal plens de llum i color.

Laura Mas, cònsol major de la parròquia, va indicar que aquesta activitat “es va fer simultàniament amb l’encesa de llums del Pas de la Casa”, amb el respectiu repartiment de calendaris d’advent per als infants menors de 12 anys que hi resideixen. “Ens hem adaptat a les noves mesures decretades per Govern, amb molta prudència, amb molta responsabilitat”, va expressar Mas, qui espera que això ajudi a disminuir la incidència de la malaltia i es pugui “encetar una campanya d’hivern de la millor manera possible”.