L’Horòscop d’abril: molta energia i equilibri

L’Horòscop d’abril:
ÀRIES 21-03/20-04

El mes d’abril es presenta amb alguns canvis a causa de les influències planetàries. És important que no descuidis la teva economia i no malgastis els teus recursos monetaris. En l’àmbit laboral, deixaràs que la teva creativitat flueixi en cada projecte i rebràs el reconeixement que mereixes per part dels teus caps. Evita les discussions i baralles de parella. Procura dialogar i buscar l’harmonia en les teves relacions.

TAURE 21-04/20-05

La presència de la lluna en el teu signe t’omplirà de bones energies i d’una gran vitalitat. Abril serà un mes de transformacions en l’àmbit personal i professional. Seria interessant que comencessis a buscar noves oportunitats de treball i que facis algun canvi de look. Serà convenient que canalitzis totes les teves energies practicant algun esport que t’ajudi a alliberar les tensions i l’estrès acumulat.

BESSONS 21-05/21-06

Arrenca una temporada d’importants moviments per als nadius del signe de bessons. Abril serà un bon mes per a reinventar-se en tots els àmbits. Si estàs soltera arribaran novetats en el pla amorós. També sorgirà la possibilitat de realitzar un viatge de plaer a l’exterior. Procura descansar i dormir prou per a no patir una descompensació. El teu cos t’ho agrairà.

CRANC 22-06/22-07

Centra la teva atenció en les coses que realment valen la pena. No descuidis la teva salut, el teu treball, ni la teva alimentació. Per a les solteres, abril serà un bon mes per a emprendre una nova aventura amorosa amb alguna persona d’un signe de foc. La presència d’Urà en el teu signe, t’impulsarà a desenvolupar nous projectes que et portaran importants beneficis a futur.

LLEÓ 23-07/22-08

El treball serà la teva prioritat durant el mes d’abril. Sorgiran interessants canvis, que modificaran la teva posició actual de manera positiva. Començaràs una nova etapa, tot el que et proposis ho aconseguiràs. La teva vida social no serà tan agitada com en els mesos anteriors, preferiràs aprofitar el teu temps lliure per a estar a casa i gaudir de la teva parella. Serà un bon moment per a fer un canvi d’imatge.

VERGE 23-08/21-09

En l’àmbit professional no hi haurà grans canvis i mantindràs el ritme de treball dels mesos anteriors. Aprofita la teva estabilitat econòmica per a realitzar alguna inversió o comprar un immoble. Rebràs diners de manera inesperada. Procura utilitzar el teu temps lliure per a organitzar algunes qüestions casolanes que tens descuidades. Vigila amb les al·lèrgies i fes activitat física.

BALANÇA 22-09/22-10

Vigileu amb els enutjos durant el mes d’abril, ja que estaran a l’ordre del dia. Venus retrogrado en el teu signe, et farà sentir més sensible que de costum. Rebràs algunes propostes per a fer viatges curts i així poder gaudir, amb la teva parella i en família, de bons moments. No obstant això, hauràs d’evitar els malentesos i discussions en l’àmbit laboral, ja que només et portaran mal de cap.

ESCORPÍ 23-10/21-11

El teu romanticisme estarà a flor de pell a causa de la presència de Neptú a la Casa V. És un bon moment per a gaudir de la teva sexualitat i per donar-li via lliure als teus desitjos. Serà un excel·lent període per a entaular noves relacions i ampliar el teu cercle social. Procura no estancar-te en el teu treball, comença a buscar noves oportunitats i projectes per a millorar la teva situació actual.

SAGITARI 22-11/22-12

Durant el mes d’abril tindràs l’oportunitat de posar en marxa projectes que havies deixat de banda i que et donaran grans satisfaccions. Serà un mes intens, pel que fa a la feina, i replet d’activitats de tota mena. Comptaràs amb el suport i la col·laboració de moltes persones que confien en tu. Per això, arrisca’t i segueix la teva intuïció.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Durant el mes d’abril, en el pla financer t’anirà molt bé. Rebràs diners de manera inesperada, per la venda d’un immoble o d’algun bé. Serà un bon moment per a posar a prova el teu enginy i la teva creativitat, i per a enfrontar-te a nous desafiaments que et proposaran en el terreny laboral. Tracta de no descuidar les teves relacions familiars i de parar atenció a la teva alimentació.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

La presència d’Eros a la teva Casa VII et permetrà gaudir de la teva parella i refermar les teves relacions personals. Aquest mes t’anirà molt bé en l’àmbit econòmic i podràs fer una despesa per algun capritx que vulguis regalar-te. Gaudeix de tot el que estàs vivint, però no descuidis la teva salut i fes més esport.

 

 PEIXOS 22-02/20-03L'Horòscop Peixos

Gaudiràs de l’amor de manera molt intensa, a causa de la influència planetària del sol, de Venus i la Lluna en el teu signe. Abril serà un excel·lent període per fer nous contactes professionals. Aprofita la teva vitalitat i bona energia per a posar-te en forma. És hora que comencis a dedicar-te més temps a tu mateixa.