L’Horòscop de maig

L’Horòscop de maig:

 

ÀRIES 21-03/20-04

És un bon mes per a potenciar les relacions amoroses i sexuals. En l’àmbit econòmic, no és el moment de gastar de forma innecessària, però sí que pot ser un bon mes per buscar nous horitzons laborals i aconseguir grans èxits. Busca experimentar un canvi positiu en la teva vida.

 

TAURE 21-04/20-05

Aquest mes estarà replet de pau, harmonia i felicitat. Pot ser que una persona del teu passat torni a trucar a la porta i serà una bona oportunitat per tancar i solucionar temes del passat que encara fan mal. Mantén una actitud positiva i tindràs sort en tot allò que facis.

 

BESSONS 21-05/21-06

Maig és temps de renovació d’esperit i ment. Busca la llibertat i recorda que la vida canvia, i que cada etapa té les seves coses bones. Pensa amb el cor i elimina la rancúnia. En l’àmbit econòmic, les coses t’aniran bé, i també tindràs una bona salut. Gaudeix de les activitats a l’aire lliure.

 

CRANC 22-06/22-07

L’amor serà el gran protagonista d’aquest mes. Però no només l’amor cap a altres persones, sinó l’amor cap a un mateix. Reconeix com ets d’increïble i les persones que t’envolten també ho veuran. Fomenta les relacions saludables, sempre tan necessàries.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Maig serà un mes per a prendre decisions importants: tant a nivell personal, com a nivell amorós, com a nivell professional. No et conformis amb el que tens si realment no et fa feliç i agafa la paella pel mànec. Has de ser-te fidel i sincer.

 

VERGE 23-08/21-09

Quant a relacions sentimentals, seran necessàries l’honestedat i la lleialtat. També és un mes important per dedicar temps a la teva persona i no oblidar-se d’un mateix. És recomanable que duguis a terme activitats de creixement personal, com la meditació, el ioga, la lectura o l’esport.

BALANÇA 22-09/22-10

Aquest serà un mes apassionat i eròtic. Aprofita’l. Gaudiràs de molt bones energies, així que deixa’t portar i deixa enrere els tabús, ja que això també t’ajudarà a buscar la teva llibertat personal. Troba l’equilibri.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Venus s’encarregarà de dirigir el teu signe i donar-te l’empenta de diversió que necessites. Comença a planificar festes i sortides amb amics, ja que ben aviat es podran complir. En l’àmbit laboral, fomenta les teves habilitats o, fins i tot, duu a terme algun curs que et permeti créixer professionalment.

SAGITARI 22-11/22-12

Serà un mes de canvis, i potser sobtats, però no t’espantis. Se t’obrirà l’oportunitat d’ampliar horitzons i de deixar anar allò que retens en contra de la teva voluntat. Tanca cicles i fes una introspecció per valorar la teva situació. Això et permetrà ser flexible i pacient, i també a respectar. Deixa de pensar només en tu mateix/a.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Algú apareixerà a la teva vida. Sigues amable i segur que amb la teva personalitat podràs aconseguir importants relacions socials. Si tens parella, busca l’equilibri emocional. En l’àmbit laboral es noten bones energies, així que aprofita-ho.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Sigues el teu propi líder i pren les millors decisions en tots els àmbits de la teva vida. Mantén els peus sobre la terra i no et precipitis. És aconsellable analitzar i valorar de forma assertiva, ja que les teves decisions marcaran el teu èxit.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

El mes de maig busca la teva llibertat, així que no tinguis por en demostrar passió, amor i vitalitat. Si tens problemes familiars, ara és bon moment per solucionar-los, així que sigues una persona comprensiva i comunicativa amb aquells que estimes.