L’Horòscop del gener 2021

L’Horòscop del gener 2021:
ÀRIES 21-03/20-04

Tens moltes raons per a celebrar l’entrada d’aquest any nou. Ja no tindràs a Júpiter ni a Saturn en contra teva, sinó a favor teu. Per això, aquest 2021 et portarà noves amistats, noves relacions professionals, i, sobretot, et permetrà desenvolupar aquests projectes que tenies postergats en el passat. Aquest 2021, les estrelles reconeixeran l’esforç i la paciència que has tingut aquests últims temps.

TAURE 21-04/20-05

Serà un any ple de canvis i nous projectes. No tinguis por i accepta els nous desafiaments que es presentaran. Aconseguiràs la independència i estabilitat que estaves buscant. Aniràs vencent, a poc a poc, tots els obstacles que vagin sorgint. El 2021 servirà per a enfortir els llaços socials i familiars. No deixis de banda la teva salut, vigila la teva dieta i fes exercici.

BESSONS 21-05/21-06

El 2021 t’obligarà a prendre importants decisions en l’àmbit laboral. Has de mantenir la calma i avaluar profundament cada pas que facis. No obstant això, Mercuri en el teu signe facilitarà la comunicació i tot el que tingui a veure amb viatges i signatures de documents. Serà un mes ideal perquè comencis a dur a terme activitats recreatives.

CRANC 22-06/22-07

Concretaràs tots aquells plans que havies posposat, però no oblidis de mantenir la teva disciplina i continua esforçant-te. Gaudiràs d’una excel·lent estabilitat econòmica i professional. És un any ideal per a formalitzar una nova relació amorosa. Cuida la teva salut i, sobretot, l’alimentació, ja que podries tenir alguns problemes intestinals.

LLEÓ 23-07/22-08

El 2021 serà un any farcit de canvis i sorpreses. Prepara’t per a trencar amb la rutina i reinventar-te. A poc a poc podràs anar complint cadascun dels teus projectes, però no oblidis mantenir la calma per a no prendre decisions precipitades que poden repercutir de manera negativa en els teus plans. L’estabilitat econòmica i laboral es mantindrà al llarg de tot l’any.

VERGE 23-08/21-09

És moment de tancar acords i projectes ajornats. Arrisca’t, no tinguis por a les novetats. Les estrelles influiran positivament per a ajudar-te a prendre les decisions correctes. L’amor serà el més important aquest any, juntament amb la salut. Canviaràs d’estil de vida i cuidaràs molt més la teva imatge, però no t’obsessionis.

BALANÇA 22-09/22-10

El 2021 serà un any clau per a fer canvis en la teva vida personal i laboral. Sentiràs la necessitat de canviar de llar i d’estar en contacte amb la naturalesa. Arribarà una interessant proposta laboral que canviarà el rumb de la teva vida professional. No desaprofitis aquesta oportunitat.

ESCORPÍ 23-10/21-11

El 2021 arriba carregat de noves idees i interessants possibilitats perquè encetis un nou negoci. La sort estarà del teu costat. És un any ideal per a invertir en una propietat. La teva vida social estarà més activa que mai. El teu cercle social i d’amistats s’ampliarà notablement. Et sentiràs atret per persones no convencionals. No descuidis la teva salut.

SAGITARI 22-11/22-12

Aquest any 2021 podràs aconseguir satisfactoris guanys i bones remuneracions, que poden venir a través de diferents activitats econòmiques. Aconseguiràs l’ascens laboral que estaves esperant. La teva vida social serà més activa que en anys anteriors. Estaràs molt bé de salut. Et sentiràs més actiu i enèrgic que mai.

CAPRICORN 23-12/22-01

Serà un any molt pròsper per a tu. Els diners arribaran amb facilitat a les teves mans, però no el malbaratis. Sentiràs la necessitat d’invertir en la teva imatge i a millorar l’aspecte de la teva empresa. Durant l’any estaràs sobrecarregat de treball i faràs molta vida social, però para atenció a la teva salut, cuida a la teva alimentació, perquè tendiràs a engreixar.

AQUARI 22-01/21-02

Serà un any per a innovar i renovar-se. Professionalment, t’anirà de meravelles. Tots els projectes que et proposis, tiraran endavant. Tindràs la possibilitat de lluir les teves capacitats i el teu talent nat. El 2021 es presenta com un any molt pròsper per a tu. Guanyaràs molts diners, però no has de descuidar la teva vida social i afectiva.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Prepara’t per a tot el que et porta aquest 2021. La teva situació en el pla laboral millorarà notablement. Aquest serà un any ideal perquè facis viatges, cuidis de la teva salut i realitzis noves emprenedories. Cuida de les teves amistats, ja que els amics seran aquest espai de distensió en el qual et refugiaràs per a passar-lo bé i oblidar-te de les teves responsabilitats.