L’Horòscop d’octubre: un mes propici per les relacions

L’Horòscop d’octubre:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest mes Venus t’ajudarà a posar en marxa un projecte en el qual fa molt de temps que penses, però has de mantenir el cap bé fred abans de prendre decisions precipitades. Per altra banda, la influència de Júpiter propiciarà alguns esdeveniments que et portaran a obtenir guanys, com per exemple un augment de sou o la rendibilitat d’una inversió que has fet anteriorment. Durant l’octubre et sentiràs feliç, plena de vitalitat i amb ganes de fer tot el que et proposes.

 

TAURE 21-04/20-05

Has d’evitar tota mena de discussions amb els teus companys de feina i amb la teva parella, si no tindràs alguns problemes i situacions difícils de resoldre que només et generaran distanciaments innecessaris. Hauràs de tenir molta paciència, però les teves capacitats seran reconegudes. Procura fer activitat física per millorar l’humor, l’autoestima i sentir-te millor amb tu mateixa.

 

BESSONS 21-05/21-06

Aquest mes, cinc planetes acompanyen i donen suport a les teves aspiracions, activitats, intercanvis, relacions amoroses i a la teva realització personal. Prepara’t per viure un mes excepcional, carregat de bones energies, projectes i viatges de negocis. Les bones notícies comencen a arribar la segona setmana del mes d’octubre. Per això, para atenció a tots els senyals, ja que podries conèixer a una persona molt interessant que t’aportarà molt benestar a la teva vida.

 

CRANC 22-06/22-07

Octubre serà un mes en què els nadius d’aquest signe podran gaudir plenament de l’amor. Els qui estiguin sols tindran l’oportunitat de conèixer a algú, sigui per passar una bona estona o per formar una parella. No obstant això, no hauran de descuidar el treball ni la salut. Per això, procura no cometre massa excessos en les teves reunions socials i controla la teva dieta.

 

LLEÓ 23-07/22-08

La presència de Mercuri en el teu signe perjudicarà, fins al dia 13 del mes d’octubre, tot el referent a negocis, tràmits i compromisos que vulguis tirar endavant. Per això, és aconsellable deixar aquest tipus d’activitats per a després de la data esmentada i focalitzar la teva atenció a les qüestions relatives a la llar. És moment d’embellir la teva casa, de dedicar-te temps per a tu mateixa i a la teva parella que, a causa de la feina, la tens oblidada.

 

VERGE 23-08/21-09

Serà un mes ple de satisfaccions en tots els àmbits de la teva vida. Finalment, podràs concretar aquest viatge tan anhelat amb la teva família, que des de fa temps anaves postergant. Aquest mes serà un excel·lent període per a conèixer gent nova i entaular noves relacions. Posterga acords i compromisos fins al 13 d’octubre, ja que Mercuri no genera bones influències i tendeix a demorar-ho tot.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Octubre serà un mes per a gaudir de totes les coses bones que t’ofereix la vida. No et focalitzis només en el teu treball, aprofita al màxim el teu temps lliure per a desconnectar de la rutina, llegir un llibre, fer activitat física, estar amb la teva parella i, perquè no?, per a planificar el teu pròxim viatge. És moment de recuperar la teva vitalitat amb activitats que t’aportaran benestar.La teva bona voluntat i el treball dur et prometen tot l’èxit del món. A més, la presència de Júpiter en el teu signe, t’aporta la sort i la de Saturn, estabilitza els teus objectius.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

La teva seguretat i la teva confiança en tu mateixa, et faran sentir molt a gust amb tot el que t’envolta i això farà que la teva autoestima s’elevi a nivells molt alts. Aquest magnetisme que irradies repercutirà en les teves relacions socials i en la teva relació de parella. No obstant això, no et confiïs de ningú i procura postergar els compromisos financers, fins al 13 d’aquest mes, ja que la quadratura de Mercuri en el teu signe no és gens favorable.

 

SAGITARI 22-11/22-12

La presència del Sol en el teu signe, fins al dia vint-i-dos d’octubre, i de Venus, a partir del set d’aquest mes, potenciaran totes les teves habilitats comunicatives, així que aprofita al màxim aquest període. Tindràs la claredat suficient per expressar les teves idees i que tots t’entenguin. Això farà que la teva popularitat augmenti i que els pròxims mesos siguin molt prometedors en el pla professional.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

La teva vida professional serà el centre de totes les teves preocupacions, durant el mes d’octubre, però no et desanimis perquè tindràs la suficient habilitat i força per a resoldre tots els problemes que es presentin. Hauràs d’aprendre a negociar i cedir davant de certes situacions, sobretot en temes relacionats a l’àmbit laboral. No perdis la calma i procura ser més reflexiva, abans de prendre decisions importants.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Els Aquari, que es trobaven a l’espera de conèixer a una persona amb la qual concretar un projecte en comú, podran fer realitat el seu somni entre el dia 1 i el 10 d’aquest mes d’octubre. Però hauràs d’estar molt atenta a tots els senyals del destí. Durant aquest mes, tindràs l’oportunitat de portar a la pràctica moltes de les teves idees que treballes i complir amb els objectius que t’has proposat. Si estaves esperant un reconeixement, per part dels teus caps, aquest mes el rebràs i vindrà acompanyat d’un increment d’ingressos.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Octubre serà un mes per a viure l’amor de forma molt intensa. Estaràs més enamoradissa i més romàntica que mai. Gaudiràs molt de la companyia de la teva parella i dels teus éssers estimats. A més, tindràs la possibilitat de fer un viatge de plaer a un lloc de somni. No descuidis la teva salut i procura no menjar en excés.