L’OMEGA Seamaster Diver 300M de James Bond enlluerna The Embassy

Un dia abans de l’estrena de ‘No time to die’, la nova pel·lícula de l’agent britànic 007, The Embassy va presentar el nou rellotge que OMEGA i l’actor Daniel Craig van desenvolupar per al mític James Bond.

Per a l’ocasió tan especial, Suïssa va fer honor al seu lema, ‘home of emotions’ (llar d’emocions), en acollir una fantàstica presentació amb música en directe i, fins i tot ,espectacles de màgia, que van deixar sorpresos els espectadors que van acudir a The Embassy, el passat 30 de setembre.

Prop d’una vuitantena de distingits convidats, entre els quals cal destacar la presència d’autoritats, com ara el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres Falcó, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rosell, que van acudir a la cita. Igualment, hi van ser presents Conxita Marsol i Olga Molné, cònsols majors de la capital i La Massana, respectivament, entre altres personalitats, com ara l’exfutbolista professional Javier Saviola, la model i sommelier Romanela Amato, els empresaris Montse Cardelús, Pepi Padilla i Ramón Fusté; els advocats Jordi Jordana i Pere Augé, entre altres personalitats, que van tenir el plaer de fer una primera ullada al nou OMEGA Seamaster Diver 300M 007 Edition.

Una peça mestra

Després d’un breu però càlid discurs oficiat per Rosa Pons i Meritxell Marsà, propietàries i responsables de The Embassy, va arribar el torn de Jordi Martínez Rami, client manager d’OMEGA, que va destacar la relació entre la saga de l’agent 007 i el fabricant suïs de rellotges, un nexe que data del 1995, coincidint amb l’estrena del mític film de Martin Campbell, ‘GoldenEye’. Aleshores, James Bond, personificat per Pierce Brosnan, va lluir un magnífic Seamaster 300M Quartz.

Però, en el cas que ens pertoca, és a dir, l’estrena de ‘No time to die’, el Seamaster Diver 300M 007 Edition és producte de la col·laboració entre OMEGA i l’ambaixador de la marca, l’actor Daniel Craig, que, segons Martínez Rami, “va demanar que el rellotge fos molt lleuger”. Per aquest motiu, OMEGA va optar per usar titani de grau 2, “que és el de major puresa que es pot utilitzar per treballar en la fabricació de la caixa i del braçalet de malla milanesa”.

Una altra de les característiques que salta a la vista és que el rellotge és més estret que els seus predecessors, per la qual cosa es va redissenyar el cristall de safir. “És un rellotge esportiu, predominantment submarinista, per tant és el rellotge ideal per a qualsevol entorn hostil. Com que qualsevol pel·lícula de James Bond és de tot menys tranquil·la, es necessitava un rellotge molt resistent que fos, al mateix temps, molt precís per poder complir cada missió”, va explicar el  client manager de la marca.

Un detall molt interessant que Jordi Martínez Rami ens va compartir va ser la implementació de la tecnologia antimagnetisme que, combinada amb la precisió de l’OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8806, “aconsegueix un estàndard de qualitat mai vist en el món”.

Menú amb el segell de Nandu Jubany

Una vetllada com aquesta no podia estar completa sense la creativitat característica del xef Nandu Jubany. L’alma mater del restaurant El Diamant va oferir un aperitiu còctel amb creacions realment exquisides, que va consistir en coca de pa amb sobrassada i mel, cono-pizza de tomàquet i mozzarella, carrot cake salat, air-baguette cruixent amb pernil ibèric, massini de foie amb anguila fumada, tàrtar de tonyina i cruixent d’alga nori, taco d’aletes de pollastre i guacamole, brioix de Chilli Crab foc-Singapur, croquetes meloses de bolets, caneló tradicional de pollastre de pagès, olives i un plat singular que va treure somriure als convidats, l’steak tartar de vedella, enrotllat en una fulla de The New York Times, recreada amb paper d’arròs.

Totes aquestes delícies, maridades amb el xampany Bollinger Special Cuvée 007 Edition Brut, van servir com a preàmbul de l’arròs cremós amb carpaccio de gamba, una proposta per la qual el xef Jubany va rebre tota mena d’elogis. Les postres, la llima-llimona gelada i el ying-yang de cheesecake i Nocilla, dos encerts inqüestionables.

Aquella nit va cloure amb la promesa de presentar una exposició singular, entre el 25 d’octubre i el 8 de novembre, en la qual es mostraran les dotze edicions del mític OMEGA 007, a The Embassy.