El taronja és el nou negre del 2022

Si hi ha un color que no pararem de veure en els millors looks del street style aquesta primavera, és el taronja. I ho veurem en tota mena de peces, des de pantalons fins a accessoris. Per això, us mostrem com crear outfits súper estilosos amb aquest color sense defraudar en l’intent.

El que ens agrada més d’aquest to és com afavoreix la pell del rostre. La seva calidesa es reflecteix a la cara i, com a efecte mirall, proporciona un to daurat preciós que no aconsegueix ni el bronzer més cool del mercat.

Estàs preparada per intentar-ho?

Amb una peça texana

Un ‘total look’ taronja amb camisa negra.

Taronja i rosa? Sí, si us plau

Amb una blazer ‘oversize’ de color blau fosc.

Pintallavis de la línia bàsica de SISLEY. Ulleres de sol, de GUCCIBossa de JACQUEMUS.

Sabates flat, de PRADA

A QUI AFAVOREIX EL TARONJA?

A la colorimetria (l’estudi dels colors segons el to de pell), el color taronja es recomana principalment a les pells càlides de pèl fosc, que pertanyen al grup anomenat tardor. Això vol dir que no tots podem posar-nos el color taronja? No, en absolut. Però sí que cal trobar aquesta escala de taronja, aquest taronja perfecte per la teva imatge i que, a més a més, vagi millor amb el teu color de pell.

Si ets castanya i la teva pell és torrada, et quedarà genial el taronja teula i els tons caldera.
Si la teva pell és més blanca o rosada, i el teu cabell és clar, t’anirà millor un taronja més apagat, suau, molt claret.

I, si pertanys al grup hivern, amb pell clara i cabells i ulls foscos, amb el taronja intens aconseguiràs un contrast molt afavoridor.
Et deixem aquí la roda de color perquè puguis veure a què ens referim quan parlem de colors oposats o complementaris, quins colors són més pròxims entre si o són veïns (anàlegs), etc…