Màgia femenina

Juan Carlos Fernández i Antonio Burillo, els dissenyadors creatius de la firma The 2nd Skin Co, en aquesta ocasió reten un homenatge a les seves clientes, i volen reflectir alegria dins de tota aquesta situació que estem vivint. La col·lecció parla sobre aquestes dones properes als seus valors, a la seva estètica.

En aquesta nova proposta el desenvolupament cromàtic neix de la barreja del color tella, paillettes grocs i taronges que es combinen entre si, juntament amb els blancs i negres, per a crear un treball artesanal amb patchwork, de colors i textures, sent l’eix principal sobre el qual gira aquesta col·lecció que està creada amb tafetà, mikado, jacquard de grans flors amb fil d’or, gases de seda natural, paillettes 

Com és habitual en totes les seves col·leccions, el volum sempre juga un paper important i reinterpreten la figura femenina, amb peces estructurades que es desenganxen del cos, donant una sensació de llibertat i comoditat. Vestits d’aparença oversize, faldilles majoritàriament de vol, altres tipus llapis, jocs de grans volants i els eterns llaços propis de The 2nd Skin Co, que aporten aquesta màgia femenina tan característica de la marca.

Abric tafetà & mini vestit de paillettes. Vestit 720 € i abric 1200 €

Vestit llarg de gasa. 1.400,00 €. THE 2ND SKIN CO

Top, faldilla i pantalons de paillettes

Top de tafetà. 400 €. THE 2ND SKIN CO

Pantaló llarg de paillettes. 490 €. THE 2ND SKIN CO
Faldilla de quadres. 470 €. THE 2ND SKIN CO

Jaqueta de quadres, faldilla & pèplum

Jaqueta de quadres. 600 €. THE 2ND SKIN CO

Faldilla de paillettes. 470 €. THE 2ND SKIN CO

Pèplum de tafetà. 400 €. THE 2ND SKIN CO

Botí amb obertures de taffeta, color taupe roast, de THE 2ND SKIN CO. (c.p.v.)

 Les noves fragàncies de GUCCI BLOOM

MESOESTETIC. Despigmentant intensiu concentrat melan tran3x. (c.p.v.)

La nova polsera que presenta la casa Chanel per aquest Nadal. COCO CRUSH