Tendència Bodycon, un encert per als dies en els quals no saps què posar-te

Derivat de les paraules ‘body conscious’ (bodycon) -que ve a significar ‘la consciència del mateix cos’- es tracta bàsicament d’un vestit molt ajustat que s’adapta a la silueta com si es tractés d’una segona pell. És a dir, parlem d’aquell vestit elàstic de tota la vida, un bàsic que no falta a qualsevol fons d’armari i que sempre ha estat entre els vostres favorits, perquè pot arreglar aquells dies en els quals no saps què posar-te.

Gràcies a la seva absència d’ornaments, i la a seva sobrietat impol·luta, es converteix en el vestit més versàtil, més disponible i, sobretot, més elegantíssim de tots. De fet, ho és, fins i tot, més que un llencer. I la millor prova d’això, és que, ni talons ni falques, només necessita unes sandàlies planes per fer-te un outfit en tendencia, mega elegant i molt afavoridor. I és que cal reconèixer que queda com un guant i fa una figura de 10.

Nova col·lecció de maquillatge DUNA, de DIOR.
Nova col·lecció de maquillatge DUNA de DIOR
Bossa perfumada, de FENDI

L’art de la moda i el de la perfumeria han demostrat incansablement que són eterns companys de viatge. L’any passat va quedar més que demostrat quan, al desembre, Fendi llançava Fendi Frenesia. Una reinterpretació de la seva icònica baguette que tornava amb una curiosa característica, la olor.

 La firma de luxe italiana donava pas així a una col·lecció de bosses perfumades, creades amb cuir perfumat amb Fendi Frenesia, una exclusiva fragància dissenyada pel perfumista Francis Kurkdjian. Després del llançament de la versió groga, ara aterra la versió rosa. Aquesta comptarà amb un eau de parfum floral i alegre, que es fusiona a la perfecció amb el to rosa de la línia.

Bossa perfumada fendi
Ulleres de sol de pasta en color groc, de FENDI.
Ulleres de sol de pasta en color groc fendi
Vestit en color blanc i botons, de GUESS.
Vestit en color blanc i botons guess
Vestit amb tons roast, de H&M.
Vestit amb tons roast de H&M
JAMES PERSE presenta aquest vestit bodycon en la seva última col·lecció.
vestit bodycon James Perse
Sandàlies flat, de LOQ, amb tires.
Sandàlies flat, de LOQ
Vestit bodycon, de MAX MARA.
Vestit bodycon de MAX MARA
Sandàlies amb tires, de MINT&ROSE.
Sandàlies amb tires de MINT&ROSE
Vestit ROLAND MOURET

Un dels dissenyadors que més agrada a les famoses, ROLAND MOURET, també ha inclòs l’oda bodycon, a la seva col·lecció, amb aquest model en rosa.

ROLAND MOURET vestit
Vestit BALMAIN

I no podem parlar del bodycon sense mostrar la marca per excel·lència d’aquesta tendencia, parlem de BALMAIN.

vestit balmain
Gerros de ceràmica amb forma de cos de dona, de BLUELANS.

gerros de ceràmica