Looks parisencs d’Oliva Palermo en versió ‘Low cost’

Si ella diu que portar un vestit i xancletes és una bona idea, un vestit i una dessuadora esportiva també ha de ser-ho. Així ens va sorprendre Olivia Palermo, amb pantalons i abric amb quadres i dessuadora morada tot de la firma Una vegada que ha obert la veda, qualsevol cosa és possible.

T’atreveixes a imitar el seu estilisme al complet?

El lookmés atrevit d’Olivia Palermo (en versió ‘low cost’)

Com fer un gir esportiu a un vestit amb una sola peça:

Pantalons (19,99 €), dessuadora (19,99 €) i abric (49,99 €) tot de Pull & Bear; botins en pell de Mango, 49,99 €.

El look amb tons neutres d’Olivia Palermo

És el menys avorrit que hem vist mai. Pensaves que els colors neutres no tenen gràcia? La it-girl novaiorquesa, no només ens demostra que és fals, sinó que els uneix en un ‘total look’ 100% neutre i l’efecte no pot agradar més. De fet, la it girl uneix en aquest estilisme fins a 5 tendències de tardor juntes.

El look neutre d’Olivia Palermo (en versió ‘low cost’)

Com fer que un ‘total look’ nude sigui de tot menys avorrit:

Faldilla de Mango (39,99 €), jersei de H & M (24,99 €), cinturó de Forever 21 (6 €), mocassins de Pull & Bear (25,99 €) i bossa de Shein (3 €).

El look monocolor d’Olivia Palermo que ens va deixar sense respiració

Existeix un color més complicat que el taronja? Molt pocs … Però Olivia Palermo no té por a res i es decideix a lluir-lo en versió integral, vestida de Rochas. Aquest és el bonic efecte d’hivern que aconsegueix amb el seu look.

El total looktaronja d’Olivia Palermo (en versió ‘low cost’)

Et fa por el taronja? Porta’l de forma integral:


Faldilla de Mango (39,99 €), jersei de Stradivarius (12,99 €), cinturó de Zara (19,95 €), botes en pell de Zara (99,95 €) i ulleres de Wolfnoir (40 €).

La combinació clàssica (però no gaire) d’Olivia Palermo

Aquesta temporada, la moda dels setanta està arrasant i, camises llargues com aquesta, són tota una aposta. Amb quina la pots combinar? Amb uns legginns de pell com els que porta Olivia Palermo.

La combinació no gaire clàssica d’Olivia Palerm (en versió ‘low cost’)

Com convertir una camisa blanca i uns legginns negres en un look que és tot, menys avorrit i clàssic:
Camisa de Zara (39,95 €), pantalons de cuir sintètic de H & M (24,99 €), cinturó de Bershka (6,99 €) i botins de Mango (99,99 €).