John Elliot debuta amb la seva primera col·lecció femenina a la New York Fashion Week

La New York Fashion Week (NYFW) és una de les passarel·les més emblemàtiques i icòniques arreu del món, ja que és el trampolí històric per a centenars de dissenyador. John Elliott és conscient del que significa estar sota els focus novaiorquesos, i ha aprofitat aquesta ocasió per a presentar Delirium.

John Elliot NYFW womanAquesta col·lecció de tardor-hivern 2018-2019 respon a una inquietud que Elliott tenia des de feia dos anys: satisfer les demandes del públic femení. Delirium es va presentar com una mostra sòlida de colors i patrons, amb peces per a homes i dones.

Men NYFW John ElliottJohn Elliot és un jove dissenyador de Los Angeles que està acostumat a innovar des del 2012, per això era d’esperar alguna sorpresa del nord-americà a la New York Fashion Week. Fa pocs mesos va presentar a través d’Instagram el seu lookbook de primavera-estiu 2018, que va despertar un gran interès en el públic millennial. Mitjans de comunicació de tot el món van destacar aquest fet com una fita que va marcar un abans i un després en la forma de fer negocis a la indústria de la moda.

“Delirium” – Look 23

Una publicación compartida de JOHN ELLIOTT (@johnelliottco) el

Sabem que les paraules sobren quan parlem de moda, així que et deixem el vídeo de la passarel·la perquè puguis gaudir d’una mostra històrica en la carrera de John Elliott: