Totes les tendències en vestits per aquest estiu per Katya Muir

Estem al maig i això significa que l’estiu està a tocar i la millor peça per a aquesta temporada, per descomptat, serà el vestit. Hem recopilat algunes de les tendències en vestits que arrasaran aquest estiu 2020 i, per descomptat, us facilitem a on podreu aconseguir-los.

Per l’estilista i fashion blogger Katya Muir (@katyamuir)
Vestits llargs amb estampat animal diferent.

Són ideals per a totes les ocasions.

Vestits de Flors

Aquest estiu, com no!, tornen els vestits de flors, llargs o curts, amb… o sense volants. Tria el que et quedi millor o el que més lligui amb el teu estil. Jo adoro els vestits i vaig  a comprar diferents models per a diferents ocasions.

Vestits de festa per a animar el confinament

Malgrat que ara la nostra agenda d’esdeveniments s’ha reduït considerablement, no és excusa per a no lluir guapa en les ocasions familiars. Un bonic vestit de festa sempre és una bona inversió, aprofita els descomptes de temporada que ofereixen les botigues.

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink Eau de parfum

Una versió en rosa de la incònica fragància de sempre amb un flascó de col·lecció. Lluminós i enginyós, té un altíssim stiletto de color blau mitjanit amb taló daurat i expressa la naturalesa sensual, segura, femenina i poderosa de la dona que porta Good Girl.