Andreia Antunes inaugura el restaurant ‘Andrea’ a la Massana

El restaurant va obrir portes a principis del mes d’octubre, a la Massana, per oferir les millors referències gastronòmiques del país.

Fotos: Noelia Farias

A la inauguració, que va tenir lloc el passat 1 d’octubre, l’Andreia va estar acompanyada per familiars i amics. Durant la celebració, els convidats van poder gaudir de totes les especialitats gastronòmiques que ofereix el local i d’un ambient molt acollidor, que va estar amenitzat per la música de la cantant  andorrana, Ishtar Ruiz.

Situat al carrer Costes de Teixidó, número 4, a la parròquia de la Massana, l’establiment aposta per la cuina casolana i de proximitat.  La carta del restaurant, on destaquen els productes frescos, de quilòmetre zero i de la millor qualitat, no deixa indiferent a ningú i cobreix les expectatives dels paladars més exigents.

Dins de l’ampli ventall de propostes culinàries destaquen els plats de marisc i peixos del dia, així com la carn de vedella amb més de 40 dies d’envelliment. Tot i que l’equip gastronòmic també s’especialitza en l’elaboració de tot tipus d’arrossos, des de  paelles, arròs de muntanya, arròs al forn, l’arròs caldós de galeres, l’arròs negre o l’arròs a banda amb pop. L’oferta gastronòmica també inclou diferents opcions fetes especialment per a celíacs, intolerants al gluten i per a persones vegetarianes.

A Andrea, a més de gaudir d’un bon menjar, també es pot tastar una exclusiva carta de vins. L’establiment disposa del seu propi celler en el qual es poden trobar més de 100 referències de vins, les més exclusives del mercat i també algunes de les marques que es produeixen al nostre país.

Sense dubte, aquest nou establiment, ubicat al centre de la Massana, és una de les opcions més encertades per a gaudir d’una gastronomia de qualitat i, alhora, del tracte familiar i professional de l’equip que forma part d’Andrea.