Arriba la segona edició del Trial Summer Camp organitzada per l’FMA

Davant l’èxit del primer campus internacional de Trial organitzat el juliol del 2019, la Federació organitza la seva segona edició del Trial Summer Camp, del 14 al 19 de juliol. Aquesta segona edició tornarà a comptar amb la participació d’entrenadors de trial i els millors pilots del món de l’especialitat. També es reprenen, a partir de juliol, les diverses estades de trial organitzades pels diferents Moto Clubs afiliats al FMA.

La segona edició del Trial Summer Camp se celebrarà, del 14 al 19 de juliol, en la parròquia de Sant Julià de Lòria. Aquest projecte es basa en la preparació general i específica dels joves trialers. S’oferirà formació i orientació pràctica en la seva formació dins de la disciplina motociclista del trial.

El campus està dirigit a trialers i trialeres de 8 a 17 anys. Tots els entrenaments comptaran amb una mitjana diària de 5 h amb moto, i seran a la zona de Naturlandia. La resta de les activitats, menjars i allotjament, es faran a l’Hotel Coma Bella. Entre les activitats hi ha previstes sessions de preparació física, altres activitats físiques, i mecànica de la moto, entre altres.

El campus comptarà amb la presència de pilots internacionals que donaran suport als entrenadors Marc Riba i Alba Villegas (entrenadora de l’Equip de Tecnificació de Trial de la Federació). Repetiran presència al Trial Summer Camp els pilots Toni Bou i Jeroni Fajardo, i enguany se sumaran també els pilots Pol Tarrés i Miquel Gelabert.

Més informació sobre el Trial Summer Camp 2020: www.fma.ad/summercamp/ (inscripcions obertes fins al 10 de juliol).

Quant a la resta d’estades de motociclisme, autoritzades pel Govern d’Andorra per a reprendre l’activitat, a partir de l’1 de juliol, el Moto Club Pirinenc té previst dues estades per a joves trialers i trialeres, a Naturlandia. La primera, del 20 al 24 de juliol, i la segona, del 10 al 14 d’agost. Per la seva banda,  l’Andorra Trial Club té previstes dues més, del 27 al 31 de juliol i del 24 al 28 d’agost, totes dues entre Naturlandia i Fontaneda.

Més informació sobre aquestes les estades: www.fma.ad/cursos-i-estades