Reeixida participació en la primera caminada virtual contra el càncer de mama

Més de 700 persones van participar, el passat 25 d’octubre, de la primera caminada virtual contra el càncer de mama, que va dur a terme l’associació andorrana, ASSANDCA. L’edició 2020 va adquirir format digital a causa de les condicions actuals de la crisi sanitària. Enguany, l’associació va aconseguir reunir més de 6.000 € que es destinaran a totes les activitats i serveis que ofereix l’entitat.

Fotos: ASSANDCA

El president d’ASSANDCA, Josep Saravia va valorar positivament la participació ciutadana, malgrat la crisi sanitària: “Atenent la situació de pandèmia i tenint en compte que hi ha molta gent confinada, i que no podíem fer un acte que ens reunís físicament, no sabíem què ens podíem trobar, però estem molt contents”

Els sis anys anteriors, la Caminada Contra el Càncer reunia la gent en un lloc i hora determinats i seguíen un recorregut preestablert pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Enguany, tothom va poder caminar o córrer la distància que ha volgut. Per a representar la multitud que va mobilitzar la caminada es va recórrer a les xarxes socials. En l’edició 2020 es va demanar als participants que es fessin fotos amb la samarreta posada i que les pugessin a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #CaminadaContraelCàncer2020, que les enviessin per WhatsApp al número d’ASSANDCA o a la web www.andorracontraelcancer.com. Si bé no tots els que van comprar la samarreta ho van fer, més de 200 persones van enviar la seva fotografia amb la samarreta que va il·lustrar la seva participació  en la caminada.

ASSANDCA va aprofitar l’oportunitat per a agrair a la Fundació Jacqueline Pradère i a Pyrénées Andorra, que com cada any participen en l’organització i la logística d’aquest esdeveniment. També va realitzar un especial agraïment als treballadors dels grans magatzems que van lluir durant la jornada del dissabte la samarreta. Finalment, va valorar i va agrair l’excel·lent resposta de la ciutadania.