Dos guanyadors al Trofeu Rolex de Golf a Aravell

Els dos esportistes guanyadors, es van classificar per a la final que se celebrarà, el pròxim 13 de novembre, al Club de Campo La Zagaleta, Màlaga.

Text i fotos: Clàudia Justes

El passat dijous, dia 29 de juliol, es va poder gaudir del Trofeu Rolex de Golf, a Aravell Golf & Country Club; sens dubte, una de les competicions més prestigioses del golf amateur, a escala mundial, que va comptar amb la participació d’una setantena de jugadors.

Torneig Rolex de Golf a Aravell

Els principals guanyadors del Trofeu Rolex de Golf 2021, en l’apartat masculí, van ser: en primer lloc, Antonio García Brites, en modalitat hàndicap, amb un total de 67 cops i, en segon lloc, Guillem Prats Barrull, en modalitat scratch, el qual va realitzar un total de 73 cops. Els dos vencedors van obtenir un obsequi i l’esperada classificació per a poder competir a la final, la qual es durà a terme el pròxim 13 de novembre, a Benahavís, Màlaga, al Club de Campo La Zagaleta. Per altra banda, en l’àmbit femení, Neus Sànchez Servat va ser la principal classificada, amb un total de 68 cops. La resta de participants, van gaudir de la festiva entrega de premis i, alguns d’ells, van ser guardonats amb diferents obsequis que va entregar la casa Rolex i Pons Joiers.

Trofeus Rolex de Golf per als guanyadors

Aquest esdeveniment, marcat per les altes temperatures registrades a la província catalana, va comptar amb una jornada completa, es va iniciar amb el corresponent registre i un esmorzar, a les 8:30 h, donant-se el tret de sortida a les 9:30 h. Els diferents esportistes van comptar amb un snack, a meitat del recorregut, al voltant de les 11:00 h, i no va ser fins a les 15:00 h, quan es va poder gaudir de l’apetitós dinar, realitzat al restaurant d’Aravell Golf, el qual va acomiadar l’esdeveniment amb la corresponent entrega de premis.

L’entrega d’obsequis, va estar protagonitzada pels principals col·laboradors del torneig, Marisa Arquero, en representació de Rolex Espanya i, seguidament, David Pons, representant a Pons Joiers.

Representants de les marques patrocinadores

Convé destacar, que aquesta prestigiosa competició se celebra, a banda del rellevant  Aravell Golf & Country Club, a 10 destacats clubs de golf d’Espanya, els quals són: Real Club de Golf de Sotogrande, Real Sociedad de Golf de Neguri, Fontanals Golf Club, Real Nuevo Club de Golf de San Sebastián Basozábal, Club de Golf Montanyà, Real Club de Golf de la Coruña, Real Golf La Manga Club, Real Club Pineda i Real Club de Golf de Las Palmas. L’edició d’enguany ha destacat per l’excel·lent organització del club de golf i per l’elevat nivell dels participants.

Golfista al trofeu Rolex de Golf a Aravell
RESULTATS OFICIALS

Classificació Scratch Indistinta Acumulada:

  • 1) Guillermo Prats Barrull (73)
  • 2) Antonio Garcia Brites (74)
  • 2) Guillem Escabrós Noves (74)

Classificació Hàndicap Indistinta Acumulada:

  • 1) Antonio Garcia Brites (67)
  • 2) Neus Sànchez Serva (68)
  • 3) Guillem Escabrós Noves (69)

Classificació Hàndicap Femenina Acumulada:

  • 1) Neus Sànchez Serva (68)
  • 2) Maria Gutiérrez Morgado (69)
  • 3) Madhu Jethani (71)