El meravellós casament de la Bàrbara i el Marc

La Bàrbara i el Marc van començar a caminar junts de la mà, ara fa un any, però només fa uns dies que van celebrar un dels esdeveniments més importants de les seves vides, el seu casament.

Fotos: David Vilanova

Es van conèixer fa un any en un after work i després d’haver coincidit en un sopar, a casa d’un amic en comú, es van adonar que volien anar una mica més enllà. Els dos volien fer el pas “teníem molt clar que volíem estar junts i compartir un projecte de vida en comú”, però va ser el Marc qui es va atrevir a anar més enllà, i va sorprendre la Bàrbara en el seu pis de soltera i, com no podia ser d’una altra manera, li va proposar matrimoni. “Més d’una vegada m’havia imaginat entrant a Canòlich del braç del meu pare, amb la cançó ‘When you say nothing at all’ de fons”, i així va ser el passat 12 de setembre, quan es van donar el sí t’estimo, celebrant la seva boda.El Santuari de Canòlich va ser el lloc escollit pels nuvis per a realitzar la unió. Un racó de la parròquia laurediana molt especial per a la núvia, ja que allí mateix fa 25 anys que es van casar els pares de la Bàrbara i va ser el lloc on va fer la seva primera comunió. Mossèn Pepe Chisvert va ser l’encarregat de celebrar la unió amb una emotiva cerimònia, en la qual les llàgrimes no van faltar. El Xavi i el Joan, germans dels nuvis, van ser els testimonis d’aquesta mostra d’amor. A més de testimoni, el Joan va ser el padrí de les noces i qui li va fer el lliurament del ram a la núvia, llegint un poema que ell mateix havia preparat.

La boda de la Bàrbara i el Marc es va haver d’adaptar a la “nova normalitat”. Inicialment els convidats serien més de cent, però la situació actual, produïda per la Covid-19, els va obligar a canviar els plans i a realitzar una celebració més íntima. Però, més enllà de tot, els familiars i més pròxims van ser presents i els van acompanyar en aquest magnífic i inoblidable moment.

La celebració va continuar al Parador Canòlich i els convidats van ser rebuts amb una copa de benvinguda, amb champagne Rosé de Barons de Rothschild, el mateix amb el qual van brindar els nuvis el dia en què el Marc li va proposar casament a la Bàrbara. De les 14 a les 15 h va tenir lloc l’aperitiu,  a l’exterior del local, i després vindria el torn del menjar amb plats típics de muntanya.

Quant a la decoració de l’ambient, va ser elaborada pels nuvis i el Josep i la Rosana del Parador els van oferir totes les facilitats. L’Anne Marie de Flors del Paradís hi va donar color amb les seves creacions florals. Però ells no van ser els únics que van participar del dia, el vestit de núvia va ser dissenyat per la francesa Elsa Gary i confeccionat a mà pel modista, Carlos Sutil. El pentinat i els tractaments de bellesa de la núvia van anar a càrrec d’Alba Sánchez, de la perruqueria Anna Doguez. Els detalls per als convidats van consistir en productes d’Andorra; crema de mans de Pocions de Lluna Nova, per a les dones i Ratassia de la Carmeta, per als homes. El pastís de noces personalitzat, va ser una creació de la Meri Cookie, i el van presentar al ritme de la cançó “Tant de bo” de la Suu. El que no va faltar va ser el llançament del ram de núvia, que se’l va emportar la cunyada de Bàrbara, la Nuri. També hi va haver detalls molt especials pels pares i mares dels nuvis. El primer ball dels nuvis el va obrir una cançó lenta anomenada “T’estimo”, de Belén Aguilera, acompanyats per l’encesa de bengales, i el segon va comptar amb la cançó Creedence “Travelin Band” i el van ballar la Bàrbara i el seu pare.

I després d’una magnífica celebració, tocava el tradicional viatge, que en aquesta ocasió va ser a Formentera, on van compartir uns dies increïbles de mar, platja i de les millors postes de sol. Una lluna de mel que va servir per a desconnectar de la rutina, reviure els millors moments del casament i somiar en el futur que els espera junts.