El nou destí dels Pirineus t’està esperant… Ja està tot a punt

Epizen no és un centre comercial ni tampoc uns grans magatzems, tampoc un espai temàtic ni gastronòmic. És molt més que tot això. És el nou destí dels Pirineus, on es pot viure una experiència sorprenent i diferent cada dia de l’any. 

El nou espai comercial Epizen, que esdevindrà el centre comercial més gran d’Andorra, amb 54.000 metres quadrats en el seu conjunt, obre portes aquest juliol amb l’entrada en funcionament de la primera fase, o si ho preferim, les tres primeres plantes.

A les plantes zero i primera s’hi troba el nou Carrefour, el més modern i innovador del país, amb una oferta de més de 36.500 referències i productes de qualitat als millors preus. En els seus 7.700 metres quadrats, a més dels lineals propis d’un supermercat, hi ha maquinària d’última tecnologia per fumar el peix a l’instant, un gran espai refrigerat per a carn de vaca vella o un doble obrador per a la manipulació i elaborats de productes frescos.

A més, dues cafeteries restaurant (Medacorba i Les Muns), completen l’espai ocupat per l’hipermercat Carrefour a les plantes zero i primera. També podem trobar la companyia Primor, ubicada a l’ala nord de l’edifici i amb la millor oferta en perfumeria i cosmètica; i McDonald’s, a l’ala sud. A la primera planta també s’instal·larà la firma Lefties, del grup Inditex, líder en el seu segment de moda i complements per a home, dona i infantil.

L’àmplia oferta en alimentació, moda i perfumeria es completa amb esports, electrònica de consum, parament de la llar, òptica i restauració. A la segona planta hi conviurà una àmplia oferta comercial amb nombroses botigues líders en la seva categoria. Sprinter, de roba i equipament esportiu; Tezenis, amb llenceria i moda íntima; IO Electro&Home, amb la millor tecnologia als millors preus; Textura, parament per la llar i decoració; i l’òptica iBlú, amb un gran assortiment d’ulleres, marques i serveis personalitzats en visió a preus avantatjosos on en només 3 hores el client pot encarregar i endur-se unes noves ulleres. Cal destacar també la farmàcia Mallol, ubicada a la planta baixa, i un espai pop-up de prop de 400 metres quadrats per on passaran diferents marques com ara Munich, Blue Banana, Skydiver o Couple&Pie, entre altres.

A més, amb pàrquing gratuït de 1.000 places per a tots els visitants, Epizen disposa de punts per a la càrrega de vehicles elèctrics. L’aposta per la sostenibilitat és un dels elements clau d’aquest nou centre comercial, l’únic d’Andorra amb certificat LEED que acredita la responsabilitat mediambiental en l’ús de materials i recursos de la construcció, l’eficiència i aprofitament de l’aigua, l’estalvi energètic en tots els espais i la minimització de l’impacte en l’entorn natural.