Més de 4.000 racions d’ escudella es reparteixen a Andorra la Vella

L’Orfeó Andorrà ha estat l’entitat homenatjada en aquesta 49a edició de l’ Escudella de Sant Antoni, que s’ha celebrat aquest matí a la plaça Guillemó de la capital. Per aquest motiu, tot el públic assistent, que ha omplert la plaça de gom a gom, ha pogut adquirir el plat commemoratiu, amb les inscripcions de l’Orfeó i ha pogut ballar la sardana ‘Andorrana’, interpretada pel grup honorat en aquesta ocasió.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha encapçalat la comitiva de polítics que han volgut donar suport a una tradició cada cop més arrelada a la societat, però també han assistit el cònsol menor, Marc Pons, les conselleres, Mònica Codina,  Maika Nin i Ester Vilarrubla; els consellers, David Astrié i Josep Antoni Cortés; el ministre de finances, Jordi Cinca; Jordi Gallardo, cap de l’oposició i la subsíndica Mònica Bonell, entre altres personalitats.

Enguany, s’han repartit més de 4.000 racions d’escudella, que han estat cuinades des de les 5 de la matinada, en 10 fogaines, pels noranta escudellaries que formen part de la confraria d’Andorra la Vella. Tanmateix, s’han nomenat tres nous escudellaries com són, Isabel Pérez, Valero Oroñez i Quim Roure i se’ls ha fet entrega de la tradicional barretina morada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.