L’obra ‘A cor obert’ deixa un missatge de vida i d’esperança

Escrita pel dramaturg José Pascual Abellán, l’obra teatral ‘A cor obert’ va ser adaptada i dirigida per Mercè Canals, amb una posada en escena a càrrec de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Òrgans d’Andorra (ATIDA).

Fotos: Reinaldo Márquez

Obra a cor obert

El Teatre Comunal d’Andorra la Vella es va omplir de gom a gom, amb desenes de persones que no es van perdre l’oportunitat de gaudir de la representació ‘A cor obert’, una obra teatral el propòsit del qual, segons va explicar Núria Gras, presidenta d’ATIDA, és el de crear consciència envers la importància de la donació d’òrgans. “M’agradaria que ‘A Cor Obert’ servís per sacsejar les nostres emocions i ens fes reflexionar sobre la meravella de poder donar vida quan ja no la tenim”, va expressar durant el discurs de clausura de l’espectacle.

Els dies 19 i 20 de juny, ‘A cor obert’ arribarà al Teatre de les Fontetes, a La Massana

A cor obert

Amb tres funcions, dutes a terme entre els dies 8 i 9 de maig, ‘A cor obert’ va aconseguir captivar el públic amb una història íntima i commovedora sobre la donació d’òrgans, un gest de solidaritat capaç de canviar la vida de les persones, a través d’una segona oportunitat. Com a part de l’adaptació, ‘A cor obert’ va comptar amb dos poemes recitats, escrits per membres de l’associació.

Espectacle a cor obert
Suport institucional

Si bé l’obra va ser ben acollida pel públic, també va ser recolzada per diferents autoritats del Principat d’Andorra, que també es van mostrar commogudes pel missatge solidari de l’obra. Aquest va ser el cas del ministre d’Ordenament Territorial i Habitatge, Víctor Filloy; la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas; la secretària d’Estat d’Afers Socials, Teresa Milà; el secretari d’Estat de Turisme i Esports, Justo Ruiz; els consellers generals Pere López i Ferran Costa, i el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, entre els qui van assistir a l’estrena de l’obra.

Autoritats a a cor obert