Ágatha Ruiz de la Prada visita Andorra

La cèlebre dissenyadora i empresària madrilenya Ágatha Ruiz de la Prada, va visitar Andorra el passat 18 de març per presentar el llibre “Mi Historia”, on narra al lector, de manera intensa i pròxima, les seves trajectòries personals i professionals, analitzant amb una prosa dinàmica i amena els revolts del camí que l’han conduït fins a la merescuda posició que avui ocupa. 

L’hotel de les Pardines d’Encamp es va omplir d’assistents a la presentació del llibre “Mi Historia” d’Ágatha Ruiz de la Prada, una de les dissenyadores més famoses d’Espanya i Europa. Els seus dissenys, catalogats d’extravagants, són coneguts per milions de persones arreu del món, però no és només la seva línia original a l’hora de confeccionar el que l’ha consolidat com una de les dones més rellevants, i no només del panorama actual, sinó que el fenomen “d’agatització” pren unes mesures intergeneracionals, ja que tothom coneix el seu nom i l’associa amb el seu exuberant estil.

La vida d’Ágatha Ruiz de la Prada és un exemple d’intensitat, un compendi d’experiències increïbles, ha estat pionera imaginant, creant i aconseguint equiparar els drets de les dones, respecte dels títols nobiliaris, amb els dels homes. Ha sabut diversificar la seva feina expandint el negoci de les col·leccions tèxtils a les d’accessoris, a les papereries i a la cosmètica. Nombroses celebritats escullen dissenys d’Ágatha Ruiz de la Prada per assistir als esdeveniments de més rellevància del globus, i la seva empremta de dona empoderada és inesborrable per allí on trepitja.