Àgora Andorra obre les seves portes per a mostrar el seu projecte educatiu

Dijous passat va tenir lloc una jornada de portes obertes, al prestigiós centre d’estudis Àgora International School Andorra, ubicat a l’Aldosa de la Massana. En aquesta ocasió, la cinquantena de famílies que es van adreçar al centre, van poder conèixer l’escola en profunditat, així com el professorat i van descobrir el projecte educatiu per a alumnes de secundària i batxillerat, per al pròxim curs escolar.

Carnet Open Days àgora international andorra
Foto: César De Pablos

En la visita realitzada pel gran nombre de visitants, els interessats van poder observar la línia bilingüe del centre, castellà-anglès i tot seguit es van desplaçar a la biblioteca on, cada director de programa, va informar les famílies de les diferents opcions que es duen a terme en paral·lel al projecte curricular.

Presentació Clara Pintat Àgora International
Foto: César De Pablos

Tanmateix, van explicar el programa dual Americà que us permet obtenir, a batxillerat, un doble diploma, el nacional castellà i el High School diploma americà. Després, el director del programa d’esport-estudis, va explicar com s’estructura el vessant pedagògic dels infants tecnificats de futbol i d’esquí, que imparteixen a l’escola.

Gimnàs Àgora International School Andorra
Foto: César De Pablos

Per últim, la coordinadora del programa de Batxillerat Internacional, va explicar en què consistia l’IB diploma, un programa educatiu que situa als joves al centre de l’aprenentatge i pretén aconseguir formar un perfil d’alumnes indagadors, instruïts, informats, bons comunicadors, de mentalitat oberta, i solidaris.

Bossa de souvenir agora international Andorra
Foto: César De Pablos

Com a síntesi, direm que es va incidir en les classes reduïdes, les aules altament tecnològiques, l’atenció personalitzada als alumnes i la importància d’assegurar uns aprenentatges significatius. Com a exemple, la professora de llengua ha explicat les visites a la batllia, per tal que els alumnes descontextualitzin els aprenentatges de l’aula. També es van comentar alguns programes duts a terme en acció social i voluntariat.

Presentació de Jordi Ros Sabaté a Agora Andorra
Foto: César De Pablos

A l’acte, també va assistir, Jordi Ros Sabaté, cap adjunt a Àgora Sant Cugat, que es va desplaçar expressament per explicar part del programa acadèmic del centre d’Andorra, així com, Clara Pintat Rossell, Head of School Andorra. Així que, si no heu pogut assistir a aquestes jornades, els professionals del centre, us atendran molt amablement i us donaran les explicacions pertinents perquè els vostres fills puguin gaudir de l’excel·lència educativa, amb immersió lingüística i un programa internacional.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta jornada al nostre Facebook.
Estudiants Àgora International School Andorra
Foto: César De Pablos