Agora va obrir les seves portes per a presentar el seu projecte educatiu

Com ja és habitual durant cada mes de febrer, Agora International School Andorra va organitzar els Open Days, per a apropar les famílies a l’entorn escolar del prestigiós centre educatiu. Enguany, es va aprofundir en els avantatges de pertànyer al grup Globeducate.

Fotos: César Vidal

Els Open Days, una frase en llengua anglesa que es tradueix com a ‘dies oberts’, és una jornada de portes obertes que Agora International School Andorra organitza anualment, perquè les famílies puguin conèixer el projecte educatiu internacional destinat a potenciar les capacitats individuals de cada alumne, amb una perspectiva plurilingüística i amb els més alts estàndards educatius.

Classes de violí a Agora International School AndorraEl passat dimarts, dia 11 de febrer, Agora International School Andorra va presentar, de primeríssima mà, la seva proposta educativa, particularment enfocada als estudiants de cicle infantil i de primària. Les famílies van recórrer les instal·lacions del col·legi i van tenir l’oportunitat de ser testimonis, de forma immersiva, de la dinàmica d’una jornada escolar al centre educatiu.

Per la seva banda, el passat 20 de febrer, la jornada d’Open Days va rebre un grup de pares, mares i joves interessats en conèixer el programa educatiu de secundària i batxillerat. Clara Pintat, directora del col·legi, i Antònia Cardona, cap d’admissions, van ser partícips d’ambdós recorreguts, i van guiar els visitants a la pista esportiva, a les classes de música, al laboratori de ciències, a la sala d’informàtica, la biblioteca i altres indrets d’interès per als estudiants.

Agora International School AndorraActualment, l’abans conegut com a Col·legi del Pirineu, educa 310 alumnes, de més de 30 nacionalitats diferents, amb el suport tècnic d’un equip docent internacional completament preparat per afrontar les necessitats educatives del present i, per descomptat, d’un futur en constant evolució dintre d’un món globalitzat i altament tecnològic. Tal com afirma la seva directora, Clara Pintat, la proposta del centre educatiu es basa en l’excel·lència acadèmica, l’educació en valors, la preparació global i la formació en àmbits extraacadèmics, com ara l’esport i la música, entre altres.

En la mateixa línia, Agora International School forma part del grup Globaleducate, que proveeix de recursos tècnics i pedagògics al col·legi, a banda de facilitar marcs de cooperació global, com ara el projecte Eco-School en línia, els objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides o els acords signats amb el World Wild Fund (WWF), amb el qual, més de 25.000 estudiants d’arreu del món, desenvoluparan un paper fonamental en la creació d’un futur sostenible.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

democrates andorra