Un agost espectacular al Festival Castell de Peralada

Estrelles internacionals com el guitarrista mexicà Carlos Santana (11 agost de 2018) o els reis del funky dels anys 70 i 80 Kool & the Gang (15 agost de 2018), ompliran de música els jardins del Castell de Peralada, en aquesta 32ena edició del festival empordanès que se celebra aquest estiu.

Santana al Castell de PeraladaEn l’apartat de dansa, podrem veure l’espectacle Amore amb les estrelles del ballet del Bolshoi i Svetlana Zakharova al capdavant el dilluns 13 d’agost i el hip-hop i la dansa urbana a Folia (17 agost), un espectacle que ha triomfat a França i que veurem per primera vegada a casa nostra.

Svetlana Zakharova festival castell de peraladaI les grans veus de la lírica en diverses propostes: Josep Bros celebra el seu 25è aniversari als escenaris amb un recital íntim el divendres 3 d’agost; per les nits del 6 i el 7 d’agost, en estrena una nova versió de l’òpera La Flauta Màgica de Mozart servida per Oriol Broggi a la direcció d’escena, i Josep Pons al capdavant de l’Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu. A més i per als amants de l’òpera barroca presenten una nova versió en estrena absoluta d’Acis i Galatea de Händel.