(+Fotos) &ANDBEER obre les portes de la seva fàbrica als influencers

Després de triomfar amb una medalla daurada al Barcelona Beer Challenge 2022, &ANDBEER va organitzar, a la seva fàbrica, un tast gastronòmic i de cerveses de la marca andorrana. Els convidats van poder conèixer, de primera mà, la referència guanyadora del certamen.

Fotos: César De Pablos
&ANDBEER ivan garcia
Ivan Garcia Adelantado, CEO d’&ANDBEER

Ivan Garcia Adelantado, gastrònom format al Basque Culinary Center i alma mater de la cerveseria &ANDBEER, va obrir les portes de la seva fàbrica per presentar la gamma de cerveses de la marca andorrana, per consentir els paladars d’influencers i creadors de continguts, com ara Corbacho, Adri Sunner, Salvaavf, la model i tiktoker Nina Hita, l’estratega i consultor Pablo Andre, Cryptonizado, María Martínez, entre altres personalitats, entre les quals hi havia representants d’Andbank Andorra, entitat que va fer possible aquesta divertida i càlida trobada.

Influencers provant &ANDBEER

La nit del passat 6 d’abril va ser de tot menys normal per a l’Ivan i l’equip d’&ANDBEER, que van saber muntar una activitat tan amena i agradable que es va allargar fins a la mitjanit. Aleshores, els presents van descobrir el delicat i minuciós procés d’elaboració de cervesa.

&ANDBEER

Quant al tast, per descomptat, no hi van faltar les abanderades de la marca, la Rossa i la Torrada, que van desfilar de taula en taula conjuntament amb la IPA, l’Amber, la de blat i l’Old Ale. Aquesta última, molt similar a l’Amber, però envellida en barrica, va causar molt bones sensacions pel seu sabor i aroma. Però l’estrella de la nit va ser la guanyadora de la medalla d’or al Barcelona Beer Challenge 2022, la Hydrobeer, una cervesa experimental feta a partir del coupage d’aiguamel (amb mel d’Autèntic Abelles) i una Rossa, que posteriorment passa a madurar durant tres mesos en barrica. L’excel·lència i raresa d’aquesta referència va ser suficient perquè el jurat decidís guardonar-la amb el màxim premi de la categoria ‘experimental beer’.

Cerveses &ANDBEER
Andorra en el mapa cerveser

“Aquest guardó és molt important ja que ens dona peu a introduir noves creacions i ampliar la nostra gamma de productes i, fins i tot, introduir-les al nostre restaurant”, ens comentava l’Ivan, que també és propietari de L’Alternativa, un popular establiment de la capital en el qual es poden degustar les cerveses &ANDBEER i plats exquisits, com ara els xoricets a la cervesa Rossa, que tant van captivar els presents al tast gastronòmic. Però, el que més il·lusiona el professional culinari és fer honor a la frase “from Andorra to the world”, que, en llengua de casa nostra, significa “d’Andorra cap al món”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

&ANDBEER obre les portes de la seva fàbrica als influencers