Aravell Golf es reinventa amb combats de boxa i alta gastronomia

Aravell Golf ha patit una gran metamorfosi en els últims mesos, ja que als canvis importants en matèria d’accionariat i gerència, s’han de sumar importants iniciatives que pretenen rellançar unes instal·lacions ubicades en un indret absolutament idíl·lic i amb un microclima excepcional, que permet la pràctica del golf al llarg de tot l’any.

Combat de boxa a Aravell Golf
Foto: Paula Cristina

La primera acció va ser potenciar la gastronomia del seu restaurant i la seva magnífica terrassa. I, els encarregats d’assolir aquesta fita han estat la Tota Parejo i l’Axier Arbilla, del reconegut Restaurant Arbeletxe de la Seu d’Urgell. Arbilla ha passat pels fogons d’alguns dels restaurants amb més prestigi del panorama gastronòmic com ara Anyós Park o el Bulli i ara apliquen tot el seu coneixement i posen tot el seu amor a una cuina que alimenta l’ànima, en un entorn fascinant.

Xef restaurant Arbeletxe a Aravell Golf
Foto: Paula Cristina

Després han vingut més accions per a potenciar Aravell Golf, com ara un campionat de golf femení o una exhibició de boxa disputada el passat dijous a les seves instal·lacions. En total van ser 4 combats que van enfrontar els següents combatents: David de la Cruz amb Gerard Digon; Matias “El Loco” Barzi amb Ezequiel Sánchez; William Henry amb Joel “Hispano” Paredes i Slava “Mandatario de Dios” amb Azdine Ayoor.

Gastronomia a Aravell Golf
Foto: Paula Cristina

Una vetllada molt interessant i diferent, on els assistents, no només van gaudir d’aquest esport olímpic, sinó també d’un sopar vip en un ambient inoblidable. Així què, si no us voleu perdre uns instants meravellosos, estigueu atents al programa d’activitats d’Aravell Golf.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Plat al Restaurant Arbeletxe a Aravell Golf
Foto: Paula Cristina