(+Fotos) Becier Vehicles obre el teló del nou centre Alpine

El prestigiós fabricant francès, que ja causa bones sensacions a la Fórmula 1, amb Fernando Alonso i Esteban Ocon, tindrà un espai permanent a Andorra, de la mà de Becier Vehicles. Ahir, vam descobrir els diferents models de la gamma Alpine.

Fotos: César De Pablos

Centre alpine de becier vehicles

Alpine va néixer el 1955, a França, a partir de la passió del pilot Jean Rédélé, que ràpidament va aconseguir posicionar-se com a un dels fabricants de cotxes de competició més importants d’Europa. Després d’una llarga història d’èxits, la marca, creadora d’una de les berlinettes més inconfusibles del món de l’automobilisme, va fer el salt a la Fórmula 1, el 2021, on va culminar cinquena en el mundial de constructors.

Gent al centre alpine

El 2022 esdevé, doncs, un any de consolidació i de reptes per a Alpine, que arriba al Principat amb la complicitat i experiència de Becier Vehicles, que va inaugurar, el passat 10 de març, un nou espai específic per a la marca, en el qual s’exhibeixen els esvelts i poderosos A110, tant en la seva versió clàssica, com en els models A110 GT i A110 S.

Alpine A110 S
Alpine A110 S

A banda de gaudir del preciós color Bleu Alpine Héritage de l’A110, els espectadors i convidats especials van delirar amb el Gris Tonnerre de l’A110 GT, el coupé esportiu Gran Turisme de la gamma que, a més a més incorpora un motor de 300 cavalls que aporta un rendiment espectacular. Però la intensitat i bellesa de la tonalitat Orange Feu del model A110 S, que se situa al segment més alt d’Alpine, va ser digna de totes les mirades. Aquest cotxe, un esportiu per excel·lència, compta opcionalment amb pneumàtics semi-slick i un kit aerodinàmic específic per als pilots que volen elevar les seves sensacions al volant, especialment a circuits.

Alpine

El poder, rendiment i elegància de la gamma A110 van ser posats a prova en diferents test-drives exclusius organitzats per Alpine i Becier Vehicles, que van decidir obsequiar un moment únic als seus clients més selectes i fidels. Aquesta experiència, per descomptat, no podia estar completa sense els deliciosos aperitius del càtering de Fourteen by Exe Prisma i la música punxada en directe per un DJ.

DJ amb musica en directe

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Becier Vehicles obre el teló del nou centre Alpine