Blancpain i The Embassy combinen l’alta rellotgeria amb l’alta gastronomia

Si hi ha alguna cosa en comú entre l’alta gastronomia i l’alta rellotgeria, és, indubtablement, la innovació, la precisió i l’excel·lència, tres valors que, tant Blancpain com Chef’s Table, recinte gastronòmic de The Embassy, coneixen molt bé. Units per un maridatge diferent, però íntim i exclusiu, el xef Romain Fornell i el fabricant suís de rellotgeria van presentar les diferents col·leccions de la marca.

Degustació de plats a la presentació de BlancpainFotos: Paula Cristina

Passant per Villeret, Fifty Fathoms, Métiers d’Art, Spécialités i la col·lecció femenina; Lara Bartolomé, brand manager de Blancpain per Espanya i Andorra, va fer un breu balanç històric sobre els orígens del fabricant i va presentar les particularitats de cada peça als més de 20 afortunats convidats que, a més a més, van poder degustar una exquisida proposta culinària, especialment elaborada per a l’ocasió.

Durant més de 30 anys, la firma suïssa de rellotgeria ha sabut mantenir una relació privilegiada amb els millors xefs del món guardonats amb estrelles Michelin. A The Embassy, vam poder apreciar part d’aquesta interessant tradició.

Blancpain és una marca rellotgera pionera i innovadora, que va jugar un rol fonamental en el desenvolupament de la immersió submarina contemporània, en convertir-se en el primer fabricant del món en crear un rellotge de submarinisme modern, l’any 1953. Aleshores, van començar a implicar-se en la preservació i protecció dels oceans. A més a més, Blancpain també destaca pel seu vincle amb els esports de motor i els campionats mundials de GT, ja que va fundar diferents competicions que porten el seu nom, com ara les Sèries Blancpain Endurace, la Sèrie Blancpain GT Àsia i el Club Esportiu Blancpain.

Presentació de BlancpainSi bé aquests lligams ja semblen veritablement convincents i apassionants, Blancpain va saber manifestar un profund interès per l’art de vivre, una filosofia en la qual l’alta rellotgeria i l’alta gastronomia són completament compatibles. Des de fa més de 30 anys, Blancpain ha ampliat el seu cercle d’amics, un prestigiós grup on figuren mestres de la cuina com ara el xef Martín Berasategui, amb 12 estrelles Michelin, que llueix un meravellós Villeret Cronograph Flyback.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Blancpain