(+Fotos) Brigita Langenfeld inaugura el seu estudi d’interiorisme i construcció

La interiorista lituana Brigita Langenfeld va donar la benvinguda als seus convidats al recentment estrenat estudi d’interiorisme i construcció, una fita que ella identifica com “el resultat de la persecució d’un somni que s’ha fet realitat” a un país que li ha obert les portes.

Fotos: César De Pablos

estudi d'interiorisme i construcció de Brigita LangenfeldFa 17 anys que la Brigita Langenfeld és interiorista, però sempre havia tingut la il·lusió d’obrir el seu propi estudi, un somni que finalment es va fer realitat el passat 27 d’octubre, al núm. 65 de l’avinguda Tarragona, a Andorra la Vella.

Brigita Langenfeld i els seus convidats

Desenes d’amics i convidats de la dissenyadora lituana van assistir a aquesta cita en la qual es van trobar amb les peces més exclusives de mobiliari, entre les quals cal destacar els mobles Philip Plein, un descobriment de Langenfeld al Salone del Mobile de Milano, així com altres peces d’alta gamma i fetes a mida a diferents racons d’Europa, com ara Lituània, Itàlia, Alemanya i els Països Baixos.

Convidades de Brigita Langenfeld

Gràcies a una societat conjunta amb una constructora, l’estudi de Brigita Langenfeld també ofereix als clients un servei total, construir la casa dels seus somnis des de zero

Cal dir que els presents també es van delectar amb les meravelloses creacions de KL-WoodArt, dels artistes Karl Crebouw i Laurent Ayrault, que evoquen icòniques escenes de la cinematografia clàssica o de la cultura pop sobre làmines de fusta. És així com grans protagonistes com ara Claudia Cardinale, Steve McQueen, Brigitte Bardot, Robert De Niro i Al Pacino són immortalitzats en exquisides obres d’art.

Obres d'art a l'estudi de Brigita Langenfeld

Quan es tracta d’immortalitzar figures llegendàries, el Laurent en té molta experiència. El també representant de la Jackson Family Foundation va revelar dos exemplars numerats (02/1997) de ‘MJ Black or White’, les empremtes de les mans de Michael Jackson, que van causar furor durant la nit inaugural. Aquestes es podran adquirir a l’estudi de Brigita Langenfeld i la seva venda permetrà recaptar fons per a dur a terme les tasques humanitàries que aquesta fundació empren arreu del món a través d’entitats com ara l’ONG Remedes i Peace Harmony.

Brigita Langenfeld

Sushi Corner Andorra va oferir un càtering espectacular i un showcooking de sushi durant la inauguració del nou estudi de Brigita Langenfeld

Sushi Corner Andorra

Entre els distingits convidats a l’obertura de l’estudi de la interiorista lituana, cal destacar la presència de Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca Institucional d’Andbank; Èric Bartolomé, secretari d’Estat d’Economia i Empresa; Petr Kminiak, mèdium i especialista en feng shui, i la model, fashion blogger i personal shopper Katya Muir.

Convidats de Brigita LangenfeldSobre la Brigita Langenfeld

Budista, inquieta i creativa, Brigita Langenfeld és una dona inspiradora que busca trencar amb la monotonia en cadascun dels seus dissenys, fent èmfasi en les necessitats de cada client, seguint la filosofia ancestral del feng shui. Així, doncs, cada espai de casa o del despatx tindrà ànima pròpia i, al mateix temps, serà harmoniós i comptarà amb una energia positiva des de la base fins al sostre, ja que la interiorista coneix prou bé cada etapa del projecte; des de l’esborrany i els plànols fins a les instal·lacions elèctriques i de lampisteria.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Brigita Langenfeld inaugura el seu estudi d’interiorisme i construcció