Buda Gastro va celebrar el primer maridatge de tardor amb vins i caves Grapus

El passat dia 3 d’octubre, el prestigiós restaurant Buda Gastro, va celebrar el primer maridatge de tardor amb un exquisit menú, que els seus privilegiats clients van poder degustar, tant al migdia com a la nit. Els plats van maridar amb vins i caves dels cellers Covides, concretament una de les seves referències prèmium, Grapus.

Buda Gastro Grapus
Foto: Paula Cristina

El menú va consistir en un entrant, tres plats principals i uns postres, que detallem tot seguit.

Entrant: Torradeta de formatge i salmó fumat de l’Anet, maridat amb Brut Rosat Grapus, 100% Trepat, de vinyes de la D.O. Cava. Destaca per les aromes de fruites i flors i és agradable i persistent.

Convidats al Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Principal: Risotto amb ceps amb acompanyament de Grapus Chardonay barrica, un vi sec, lleuger, però amb molta personalitat.

Filet ibèric al pebre, maridat amb vi Grapus Merlot barrica, 100% Merlot, potent en boca, persistent, equilibrat i amb tanins dolços.

Rotllet d’ànec farcit amb confitura de pruna, i vi Grapus Cabernet barrica, 100% Cabernet Sauvignon, càlid a la boca, amb cos i un postgust llarg.

Comensals Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Postres: Coca fina amb crema i fruits secs, amb Cava Grapus Brut Reserva, de color brillant, finíssimes bombolles, aromes marcadament florals i paladar elegant, amb notes tropicals i cítriques, que el fan un cava expressiu i amb molta personalitat.

Sens dubte, una experiència que regala un món de sensacions, no només al nostre paladar, sinó també als sentits. El maridatge va comptar amb l’elaboració dels plats per part del xef del Buda Gastro i els vins i caves, d’un dels cellers de referència del Penedès, Covides.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Buda Gastro
Foto: Paula Cristina