Caldea, els 25 anys més animats i entretinguts

El centre termolúdic de Caldea va anunciar un programa farcit d’activitats i animacions durant la celebració del seu 25è aniversari, i no va decebre a ningú. Amb una festa exclusiva per a accionistes i plena de color, el recinte va acollir prop de 800 convidats.

Convidats a l'aniversari 25 de Caldea
Foto: Paula Cristina

Tot el recinte – Inúu inclòs – es va convertir en un escenari itinerant, on no van faltar les actuacions acrobàtiques i musicals, així com tota mena d’espectacles com ara shows de màgia, xanquers, dansa urbana i els jocs d’artifici, que van enlluernar el cel del Principat.

Show de màgia a l'aniversari de Caldea
Foto: Paula Cristina

El restaurant Mediterrani va convertir-se en el punt gastronòmic de la celebració. Els afortunats convidats van poder gaudir d’una exquisida selecció d’aperitius i postres, com ara pernil de gla D.O. Guijuelo, assortiment de sushi, gambes torpedo, trufes de xocolata, semiesfera de xampany rosat i maduixes, i moltes delicatessen més. Tot plegat, ben acompanyat d’un fi xampany Taittinger Brut Reserve.

Focs d'artifici a Caldea
Foto: Joel Machado / @jooel317

Però, com Caldea vol que aquest 25è aniversari sigui memorable, els visitants del centre termolúdic tindran la possibilitat de gaudir d’Aküa, un espectacle de música i jocs d’aigua, protagonitzat per acròbates suspesos en teles. La presentació tindrà lloc el divendres 29 i el dissabte dia 30 de març, a les 21.40 hores.

Música en directe en el 25è aniversari de Caldea
Foto: Caldea

El dia 30, pel matí i a la tarda, les exhibicions continuaran a la recepció general de Caldea, a llacuna del termolúdic i a Inúu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Més info