(+Fotos) Callaueta viu la Festa de la Primavera més florejada i acolorida

Del 13 al 15 de maig, el carrer Callaueta i rodalies es van animar amb la Festa de la Primavera, que enguany va presentar un programa ple d’activitats per a tots els públics. L’espectacle ‘Flor floreta’ va donar el tret de sortida a aquest cap de setmana singular.

Fotos: César De Pablos

Espectacle Flor Floreta a la Festa de la Primavera 2022

Des del migdia del passat 13 de maig, les terrasses dels bars i restaurants del barri de Riberaygua i Travesseres es van omplir de visitants que buscaven refrescar-se durant un dia especialment càlid. Amb el que alguns no comptaven és que tindrien una mena de llotja VIP des de la qual serien testimonis de l’espectacle itinerant ‘Flor floreta’, creat especialment per animar Callaueta durant la Festa de la Primavera.

Nens a la Festa de la Primavera 2022

Sota un sostre de flors, els visitants van poder gaudir, durant tot aquell cap de setmana, de diferents activitats i tallers, així com dels enèrgics concerts de Shuffle Express i Four Flags, agrupacions andorranes que ens van delectar amb el seu repertori musical. Mentrestant, els més menuts van ballar i saltar amb el concert infantil Saltimballa i Cantajuga.

Shuffle Express a la Festa de la Primavera 2022
Espectacular exhibició

Un dels shows més destacats de la Festa de la Primavera va ser, sens dubte, la desfilada de majorettes i la Banda de Móstoles, que van sortir des de l’antiga caserna de Bombers per recórrer part del carrer Bonaventura Riberaygua. El punt d’arribada va ser el carrer Callaueta, on es van congregar centenars d’espectadors que, telèfon en mà, no van deixar passar l’oportunitat d’emportar-se un record de tan acolorida i espectacular mostra musical amb la partició de més de 60 artistes.

Majorettes a la Festa de la Primavera 2022

A l’acte inaugural, dut a terme el divendres 13, hi van assistir els cònsols Conxita Marsol i David Astrié, acompanyats de diferents consellers de la corporació de la capital. Marsol, en la seva declaració als mitjans, va recordar que Callaueta ha esdevingut un espai ideal per a realitzar  celebracions participatives al carrer que, a més a més, permeten dinamitzar aquesta zona comercial.

Autoritats a la Festa de la Primavera 2022

Cal recordar que l’any passat el Comú d’Andorra la Vella va inaugurar el nou carrer Callaueta, que va patir una important transformació per fomentar el trànsit de vianants.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Festa de la Primavera