Carles Flinch i Marta Pons, quan la cuina i la dietètica es donen la mà

El cuiner Carles Flinch i la dietista Marta Pons protagonitzen una de les novetats més suculentes d’aquest Sant Jordi: “Fogons de Salut”, un llibre de receptes que lliga el menjar saludable amb els productes del territori.

Llibre de carles flinch i marta ponsL’obra presenta quaranta receptes pirinenques, elaborades amb productes de proximitat i arrelades en la tradició culinària del país. El volum recupera receptes casolanes que Flinch s’ha encarregat d’actualitzar, amb els consells de Pons per garantir que també des del punt de vista de la nutrició siguin òptimes.

Els Autors del llibre Fogons de SalutAl llarg de les pàgines, profusament il·lustrades amb fotografies d’alta qualitat, Flinch explica amb el seu llenguatge característic com elaborar els plats, que van de les terrines de verdures a la típica coca de recapte, i la preparació saludable i saborosa de peix i carn. Els consells estan adobats amb els apunts nutricionals que aporta la dietista. El llibre es va presentar a la llibreria La Puça, amb una gran afluència de públic.

Fogons de Salut