(+Fotos) El festival Ull Nu 2022 comença amb una exposició dedicada als NFT

El festival audiovisual d’Andorra, Ull Nu, torna a l’acció amb un programa molt variat i divers, en què explora el talent i la creativitat de joves provinents de diferents racons del Pirineu. A la galeria Pilar Riberaygua, hi va tenir lloc una de les primeres activitats de la cita, el passat 25 de maig.

Fotos: Noelia Farias · Nelly Dedea

Concebut com un projecte dedicat a la difusió i promoció de la creativitat, l’art, la cultura i el talent de joves creadors pirenaics i andorrans, el festival Ull Nu inaugura l’edició del 2022 amb una exposició dedicada als non-fungible tokens o NFT, un element que ha transcendit de la comunitat de les criptomonedes i, en l’actualitat, és un tema del qual parla molt bona part de la societat arran de l’auge dels CryptoPunks i els micos del Bored Ape Yacht Club.

La galeria Pilar Riberaygua, al Centre Històric d’Andorra la Vella, va ser la sala escollida per albergar la mostra ‘NFT’s What the F*ck?’, la primera exposició pública de crypto art presentada al nostre país.

Hi van assistir diferents personalitats, com ara l’Hèctor Mas, director i programador cultural del Festival Ull Nu, i el galerista i director de Moanin Gallery, Paul Alexandre Nicolas, qui va fer de comissari artístic de la mostra.

El festival Ull Nu 2022 comença amb una exposició dedicada als NFT