(+Fotos) El poble d’Ansalonga celebra el seu patró

Ansalonga va tornar a viure dos dies plens de festa, el passat 28 i 29 de setembre, per a  homenatjar el seu patró, Sant Miquel. La celebració va aplegar un important nombre de veïns, així com gent de totes les parròquies.

Fotos: Noelia Farias / Nelly Dedea

A les 20 hores, l’esperada gran traca va il·luminar el cel, donant oficialment inici a la Festa Major d’Ansalonga  que, com cada any, va omplir de gom a gom els carrers del poble. Tot seguit es va realitzar la gran sardinada, que va marcar el començament d’una nit plena d’alegria i diversió, amenitzada pel grup Bugatti i la  discomòbil, del DJ Ivan, fins ben passada la mitjanit.

A la festa Major d’Ansalonga no li van faltar propostes per als més petits de la casa, que l’endemà van poder gaudir d’una tarda plena de jocs i diversió, així com de la tradicional xocolatada amb coca. Aquest aperitiu va ser l’avantsala de la botifarrada, que ningú no es va voler perdre. En aquesta ocasió, Versió Original i la Discomòbil amb el DJ Ivan van ser els encarregats de posar la música a la festa per mantenir amb energia la vetllada.

Com és habitual, el toc d’emoció a les dues jornades festives el van donar els diferents sorteigs, en els quals van poder participar tots els assistents, gràcies al suport i patrocini del Group Nova,  propietat de l’empresari Jose Costa; Nova Elegance; el Comú d’Ordino; el Quart d’Ansalonga i la comissió de festa d’Ansalonga. Tots plegats van treballar incansablement per fer d’aquesta celebració una experiència inoblidable per a tothom.

Festa Major d'Ansalonga - Divendres