Enric Aguilar inaugura una nova exposició a Art Al Set

El pintor de Castellar del Vallès va arribar al Principat per oferir una mostra pictòrica inspirada en el mar i el món nàutic. Amb mestria i creativitat, Enric Aguilar va captivar el públic que va acudir a la jornada inaugural.

Fotos: Noelia Farias

Des de les 18 hores del passat dijous, dia 3 de juny, diferents personalitats i aficionats a l’art van acudir a la galeria Art Al Set, d’Escaldes-Engordany, amb motiu de la inauguració de la mostra ‘Enric Aguilar’, protagonitzada pel mateix pintor català, que va exhibir més d’una desena d’obres.

El pintor Enric Aguilar, nascut a la localitat catalana de Sabadell i, que es dedica professionalment a la pintura des de l’any 1998, va captivar l’atenció dels espectadors amb una exhibició artística impressionant, que no va deixar indiferent a cap dels assistents a la mostra. Seguint la tècnica de ‘fumejar amb una espelma’, l’artista va aconseguir recrear la silueta d’un parell de vaixells; un dibuix que roman exposat amb la resta d’obres.

Activitats i tallers per als infants

Com a part de les accions previstes per al foment de l’art, la galeria Art Al Set va preparar una sèrie de tallers de dibuix i pintura, a càrrec d’Aguilar, qui també es dedica a la formació, el desenvolupament de la creativitat i el creixement personal. A través d’agenda.ad, es podrà conèixer l’itinerari d’activitats.

Un obsequi singular

L’exposició de l’artista català es podrà visitar fins al dia 30 de juliol i, mentre duri la mostra, tots els visitants podran participar en el sorteig d’una litografia creada per l’Enric Aguilar.