Un Escape Room familiar al Museu del Tabac

En el marc de les Jornades Capalauredianes, el Museu del Tabac i el Departament de Turisme i Comerç del Comú de Sant Julià de Lòria, van organitzar un cicle d’activitats relacionades amb la feina del cèlebre fotògraf nord-americà Robert Capa. Entre la nodrida programació, va destacar l’Escape Room Familiar, que va aplegar desenes de nens a la seu de l’emblemàtic museu.

Escape Room al Museu del Tabac
Foto: Nelly Dedea

Desenes de nens, acompanyats pels seus pares i tutors, van gaudir d’una jornada de dissabte diferent, on van conèixer part de la nostra història a través d’activitats lúdiques

Els participants es van transportar a l’Andorra del passat, específicament a l’any 1918, on es van trobar amb la Pura i la Cali, dues cigarreres que buscaven la manera d’exterminar la plaga del Cogollero del Tabac, un insecte lepidòpter que delmava les plantacions de tabac de tot el territori. Després de resoldre tota mena de proves d’enginy, destresa, deducció i raonament, els participants van ajudar a la Cali i la Pura a trobar l’antídot per posar fi a la plaga.

Dinàmica d'Escape Room al Museu del Tabac
Foto: Nelly Dedea

Les Jornades Capalauredianes van incloure altres divertides activitats, com ara la projecció del documental “La Maleta Mexicana”, un taller de fotografia nocturna i una gimcana fotogràfica a càrrec del Sergi Pérez, a més d’altres activitats com ara l’Escape Room per a adults i les visites guiades a l’exposició fotogràfica de Robert Capa. Per la seva part, la pizzeria Àngelo de Sant Julià de Lòria va presentar un menú especial per a l’ocasió.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea