Estètica Bloom obre portes a Escaldes-Engordany

El passat dimecres, dia 13 d’octubre, Estètica Bloom va inaugurar les seves noves instal·lacions, ubicades al carrer dels Escalls, núm. 5, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Noelia Farias

La màxima responsable, Carina Franco, acompanyada de familiars i amics, es va encarregar de donar el tret de sortida a aquest nou establiment dedicat als tractaments de salut, bellesa i benestar. “Estètica Bloom es caracteritza per ser un centre modern, acollidor, familiar i creat per a la gent del país, que compta amb una àmplia oferta de serveis”, va afirmar Franco.

Un somni fet realitat

Recorda que des d’adolescent passava hores i hores a l’ordinador llegint blogs, mirant vídeos en YouTube i practicant amb ella mateixa diferents maquillatges, manicures i, fins i tot, pentinats. Per tant, estava clar que aquesta era una professió que ja portava a la sang i, a mesura que es va anar fent adulta, l’interès per la bellesa i l’estètica va anar creixent fins que es va adonar que era la  seva autèntica vocació. Si bé li va costar un temps poder tirar endavant el seu projecte, després de molts anys de treball, esforç i formació, ho ha fet realitat. “Quan vaig començar a estudiar, ens preguntaven  per què ens decantàvem a estudiar estètica i quin era el nostre objectiu, i jo sempre vaig dir que el meu objectiu era poder obrir el meu propi centre d’estètica, i avui l’he complert”, va assenyalar Franco, que durant la inauguració va aprofitar l’ocasió per agrair a tots els seus familiars i amics que li van donar suport i la van impulsar a obrir l’establiment. “Fins que em vaig veure amb coratge d’agafar les meves pròpies regnes, i d’obrir el negoci, van passar uns 7 anys i, d’ençà que vaig aconseguir el local on avui se situa Estètica Bloom, tres mesos i mig”, va explicar l’especialista.

Professionalitat i benestar

Perfeccionista i detallista, així es descriu Carina Franco com a professional. “M’agrada que tots els clients, quan entren al centre, se sentin especials, cuidats i sobretot, contents amb el resultat”, va manifestar.

Marques internacionals per cuidar la teva pell

Actualment, per fer els tractaments facials i corporals, el centre treballa amb la marca cosmètica italiana, Bioline Jatò. Una marca amb fórmules que combinen ingredients actius d’origen natural amb la biologia més avançada. Pel que fa a la bellesa de les ungles, de mans i peus, Estètica Bloom treballa amb la marca Cristina Vernigel, procedent de Portugal, que compta amb més de 175 colors d’ungles, dels quals l’establiment disposa de 56 opcions que segur cobriran totes les necessitats de les seves clientes.

Tractaments

Estètica Bloom ofereix tractaments facials com ara neteja de cutis, tractaments per a les pells més delicades, sensibles i reactives, per a pells grasses, vitamina C i per  equilibrar els elements essencials de la pell com ara els minerals, l’oxigen i les vitamines. També brinda tractaments corporals, des de peeling corporal amb sals o amb AHA, tractaments per tractar imperfeccions com l’adipositat localitzada, retenció de líquids i flaccidesa. A més, compta amb el servei de depilació amb cera, i també amb una variada oferta de massatges relaxants i descontracturants, reflexologia podal integrativa, manicures tradicionals, manicures semipermanents, ungles de gel i pedicures.

Promocions i descomptes

“Per a promocions i descomptes aconsello a la gent que ens segueixi a les xarxes socials. A Facebook som @Bloom.andorra i a Instagram @bloom_andorra, aquí es publiquen totes les promocions que fem durant l’any”, va explicar la propietària.