Èxit d’assistència al musical infantil ‘La bella i la bèstia’

En dues presentacions consecutives, el musical infantil ‘La bella i la bèstia’ va garantir un ple total a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Grans i petits van gaudir d’una estona agradable i distesa.

Fotos: Nelly Dedea

Malgrat la reducció, a un 30% de la capacitat de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, la resposta del públic encampadà va superar totes les expectatives. Entre el 28 i 29 de novembre passats, el musical infantil ‘La bella i la bèstia’, emmarcat dins de la temporada 20-21 de teatre infantil, va treure rialles i emocions a adults i infants per igual, amb una increïble posada en escena d’aquest clàssic de Disney.

David Cruz, conseller de Cultura i Afers Socials del Comú d’Encamp, a través d’un comunicat oficial, va informar que les entrades es van exhaurir al cap de poques hores de posar-se a la venda. I és que la majoria dels presents –nens i nenes amb les seves famílies– només volien trobar en ‘La bella i la bèstia’ una via d’escapament a la rutina que ens ha deixat la Covid-19. “Disney ha estat present en la infància de tothom”, va expressar el conseller, qui es va mostrar molt satisfet amb l’assistència multitudinària d’espectadors.

Amb un atrezzo impecable, i les veus en directe dels intèrprets, ‘La bella i la bèstia’ va reviure la història d’amor entre la jove Bella i el príncep Adam (Bèstia) que, com sempre acostuma a fer Disney, va convidar els espectadors a fer un acte de reflexió, per a entendre que la veritable bellesa és la que portem a dins i no només la de l’exterior.

Des del Comú d’Encamp es reconeix que la cultura ha estat un dels sectors més afectats per la davallada d’activitats i interaccions socials, a causa de la pandèmia, motiu pel qual les autoritats consideren oportú continuar apostant per presentacions culturals com aquesta. En aquest sentit, David Cruz va informar que, per al 2021, Encamp comptarà amb un programa molt ampli de musicals per a tota classe d’audiències.