Farmàcia Pasteur presenta una nova imatge a River Centre Comercial

La nova ubicació de Pasteur compta amb 125 metres quadrats de superfície, i mostra una imatge més refrescada per fer l’experiència de la compra més agradable i còmoda per als seus clients. Aquest important canvi coincideix amb la reforma duta a terme per River Centre Comercial.

Fotos: César De Pablos

Després de més de 10 anys com a referent en l’àmbit farmacèutic i de la cosmètica, a River Centre Comercial, la farmàcia Pasteur fa un pas més per oferir un millor servei als seus clients, tant residents com turistes, després de renovar el seu local ubicat a l’interior del conegut establiment lauredià. L’espai, inaugurat el passat 15 de juliol, compta amb un look més modern i adaptat a les necessitats actuals del consumidor.

Pasteur és la primera farmàcia a Andorra que incorpora el servei de compra i recollida de comandes des del cotxe.

Servei de recollida farmàcia pasteur

Amb accés directe des del carrer i també des de l’interior del mateix centre comercial, la Farmàcia Pasteur llueix una superfície de 125 metres quadrats, amb una acurada selecció de productes farmacèutics i de parafarmàcia. A més a més, com a novetat, incorpora un servei de recollida de comandes i encàrrecs que es poden realitzar des del cotxe, una novetat per a establiments d’aquest tipus, pensada per facilitar l’experiència del client.

Confiança i fiabilitat

Des de fa més de 55 anys, Pasteur ha estat un referent en els sectors de la dermo-cosmètica i nutri-cosmètica d’alta gamma, així com en l’àmbit de la salut i el benestar. Gràcies a l’experiència del grup i a la qualitat professional del seu equip, Pasteur continua oferint, a River Centre Comercial, la més acurada selecció de productes de parafarmàcia de prestigioses marques com ara Vichy, Avène, La Roche-Posay, Caudalie, Bioderma, ISDIN, Darphin, Nuxe, Klorane, entre altres. Igualment, Pasteur presenta novetats en productes per a la cura dels nadons i per la higiene bucal, corporal i personal, mentre que la secció de nutri-cosmètica també compta amb una gran diversitat de productes BIO i vegans.

Farmàcia Pasteur | Ctra. General 1. River Centre Comercial. AD600 Sant Julià de Lòria · Tel: +376 741 565 · Fax: 800 978 · WhatsApp: +376 636 261 · river@farmaciapasteur.com · www.farmaciapasteur.com