Ferran Font i Claudio Leite triomfen al 51 Andorra Rally Fullslip

L’Automòbil Club d’Andorra va fer un excel·lent balanç d’aquesta 51a edició de l’Andorra Rally Fullslip, una competició de velocitat per a cotxes clàssics, que va comptar amb la participació de 43 equips i en la qual els pilots andorrans van ser els principals protagonistes i animadors d’aquesta. La pròxima prova automobilística que organitzarà l’ACA Esportiva serà el 17 i 18 de desembre i tindrà la seva base a Ordino.

El passat 18 de setembre es va celebrar la 51a edició de l’Andorra Rally Fullslip, que en la seva nova etapa, dedicada exclusivament a velocitat per a automòbils clàssics, ha gaudit d’una gran expectació. La prova, organitzada per l’ACA Esportiva, es va disputar sobre un itinerari de 292 km de recorregut, dels quals, 9 trams van ser de velocitat, amb 80 km cronometrats. Els 43 equips participants van poder gaudir d’un recorregut per difícils carreteres del país: Ordino, Canillo, Anyós i Fontaneda; mentre que el parc tancat va tenir la seva ubicació al centre d’Andorra la Vella.


Val a dir que, els dos vehicles que corrien en la categoria especial “Tribute Velocitat”, van ser  molt superiors a la resta, tots ells automòbils clàssics que van competir fins al 1990, i que es van distribuir en quatre categories. Joan Vinyes Dabad – Joan Vinyes Rodríguez, pare i fill, van guanyar tots els trams, seguits de molt a prop per Gerard de la Casa – Jordi Mercader.

Entre els cotxes que per reglamentació s’hi jugaven el ral·li, els més ràpids van ser Ferran Font – Claudio, seguits pels catalans Jordi Ventura – Josep Autet i, en tercer lloc absolut van clasificar els andorrans Albert Rodrigo – David Rodríguez, per davant de Jordi Urteu – Alain Gallinat.