Gohan Yama, un concepte de cuina japonesa adaptat a la cultura andorrana

Un nou concepte culinari aterra al nostre país per a oferir una proposta deliciosa i amb molta identitat. Gohan Yama va obrir les seves portes per apropar una mica del Japó a les muntanyes pirenaiques.

Fotos: Nelly Dedea

Comensals a Gohan YamaAmb un local exitós a Platja d’Aro, el Gohan Umi, el grup Gohan Sushi va inaugurar oficialment el Gohan Yama, a Andorra la Vella. El seu nom ja és un element distintiu, ja que l’accepció “Yama” (山) es tradueix del japonès com a “muntanya”; i quina millor referència per a identificar el nostre país que les nostres elevacions?

Convidats a la inauguració de Gohan YamaLa festa inaugural es va celebrar el passat dissabte, dia 30 de novembre, al local ubicat a l’avinguda Dr. Mitjavila, núm. 36, on es trobava el Come Canalla. Molt a prop del riu Valira i amb una agradable vista urbana, que fa joc amb el Pont de París, Gohan Yama va oferir una jornada de portes obertes per a provar un excel·lent sushi i altres especialitats gastronòmiques igualment atractives.

Brindis a Gohan YamaD’entrada, l’ambient del local es mostra càlid i agradable, amb un disseny modern molt propi dels millors restaurants contemporanis. El seu equip, impregnat d’un esperit jove i professional, et donarà l’atenció que et mereixes. I, per descomptat, els diferents plats conqueriran el teu paladar, sigui quina sigui la teva preferència gastronòmica o necessitat alimentària, ja que el Gohan Yama compta amb una carta diversa i amb opcions vegetarianes i sense gluten, igualment delicioses.

Deixa’t captivar per un restaurant respectuós per la gastronomia japonesa, que combina el millor del país del sol naixent amb els sabors de les nostres muntanyes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.