(+Fotos) Institut Esthederm engega el cicle de masterclasses de la Farmàcia El Cedre

La directora de la Farmàcia El Cedre va revelar que aquesta serà la primera de múltiples activitats destinades a canviar la visió tradicional que s’associa al concepte de farmàcia.

Fotos: César De Pablos

Masterclass Institut Esthederm a Farmàcia El CedreHan passat 25 anys des de l’obertura del primer local de Farmàcia El Cedre, que va ser substituït per un de nou, més ample i més confortable per als clients de Santa Coloma. L’Elena Lafuente, directora d’aquest establiment, ja ens havia avançat que aquest pas no només era un simple canvi d’ubicació, sinó un pas més cap a l’evolució de la farmàcia i del seu concepte.

Masterclass Institut Esthederm a Farmàcia El Cedre“Fins ara, la gent només acudia a la farmàcia perquè havia de comprar un medicament. El nostre concepte és precisament convidar-te a la farmàcia perquè no hagis de comprar-ne, sinó cuidar-te abans de tenir algun problema de salut”, va explicar la farmacèutica, qui ha organitzat una sèrie de tallers i masterclasses perquè els visitants puguin aprendre sobre la cura de la pell, dermocosmètica, maquillatge, com mantenir una alimentació equilibrada, millorar els hàbits del son, salut sexual, entre altres temàtiques.

Masterclass Institut Esthederm a Farmàcia El CedreEn aquesta oportunitat, va ser la Carol Mimbreras, formadora del grup NAOS –paraigua empresarial que aixopluga les marques Bioderma, Institut Esthederm i Etat Pur–, qui va donar el tret de sortida amb una sessió orientada a educar les clientes sobre els hàbits més saludables per protegir els seus cutis, segons la tipologia de la seva pell. “Aquest taller ens va permetre comptar la visió d’una experta en un format més proper amb les persones. A més a més, el fet de comptar amb una professional com la Carol reforça la feina diària que es fa a la farmàcia”, valorava Elena Lafuente, qui es va mostrar molt satisfeta, en primer lloc, per l’acollida de l’activitat i pel bon feedback que els clients han transmès des del canvi al nou local, que disposa d’una zona VIP, zona de descans i, pròximament, amb un espai per fer presentacions i projeccions.

Masterclass Institut Esthederm a Farmàcia El CedreEl pròxim 24 de novembre, l’establiment obrirà les seves portes per oferir un taller d’automaquillatge, completament gratuït, a càrrec de la nova farmacèutica adjunta de Farmàcia El Cedre, Vanesa Mendoza, que compartirà els seus coneixements amb la professionalitat i gentilesa que la caracteritza. Per participar-hi, caldrà reservar a través del telèfon +376 723 383 o pel WhatsApp +376 623 383.